Vil lære mer om Norge

25. juni 2012

Nærmere 70 internasjonale studenter deltar i sommer på Handelshøyskolen BIs Summer Program.

Rektor Tom Colbjørnsen åpnet årets International Summer Program.Over 20 nasjonaliteter deltar BIs Summer Program. Rektor Tom Colbjørnsen åpnet BIs International Summer Program mandag 25. juni ved BI Oslo.

http://www.bi.edu/bachelor/summer-programme-2012/

Studentene skal i løpet av fire uker følger forelesninger med BI og Universitetet i Oslo. De kan også delta på turer og sosiale arrangement under oppholdet i Norge.Programmet varer i fire uker og avsluttes med en skriftlig eksamen.

Fakta:

BIs Summer Program starter 25. juni

70 studenter deltar

Blant studentene er 17 studenter er fra Kina, 9 fra USA, 5 fra Australia og Singapore.

Du kan også se alle nyheter her.