BI-student fikk drømmejobb

25. juli 2012

Til KPMG to summer internships, var det flere hundre søkere. BI-student Jon Øyvind Bjørnstad (23) var én av de to som trakk det lengste strået.

- Jeg søkte på flere jobber. Dette var den jeg hadde mest lyst på, men hadde minst forhåpninger om å få. Jeg trodde egentlig at jeg kom til å bli luket ut av bunken med en gang, blant annet fordi jeg hadde hørt at man må ha studert minst fire år for å være aktuell, sier 23-åringen til E24.

Fakimile fra E24.Bjørnstad går tredje året på Handelshøyskolen BI i Oslo og måtte gjennom flere tester før han fikk jobben. Men 23-åringen besto alle rundene med glans, og han får dermed jobbe fire uker hos selskapets kontor i Oslo før han reiser fire uker til New York.

Han har riktignok ingen enkel forklaring på hvorfor akkurat han fikk jobben.

- Noe av årsaken kan være at jeg var meg selv hele veien. I tillegg hadde jeg forberedt meg godt, blant annet ved å lese meg opp på KPMG. Det var lurt, for mange av spørsmålene gikk på nettopp hva jeg visste om dem, sier Bjørnstad til E24, som ydmykt innrømmer at han også har oppnådd solide resultater ved BI. 

Du kan også se alle nyheter her.