Financial Times Rangering

17. september 2012

Handelshøyskolen BI oppnår 69. plass blant verdens ledende siviløkonomstudier på Financial Times` listen.

Konkurransen er tøffere enn noensinne og stadig flere utdanningsinstitusjoner kjemper om å komme på listen, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen.

I dag er det slik at mange av de påmeldte ikke kommer med på rangeringen.

- Konkurransen om de beste studentene, forskerne og bedriftskundene vil stå internasjonalt. Handelshøyskolen BI er en norsk skole med internasjonale ambisjoner og vi skal være med i denne konkurransen, avslutter Colbjørnsen.

Fakta: Rangeringen over Master in Management studier (BIs MSc in Business and Economics eller siviløkonom studiet) er blant annet basert på studentenes lønn etter tre år, antall doktorgradstudenter, kvinner i stab og styre samt internasjonal stab.

Du kan også se alle nyheter her.