BI rangert som nr. 25

5. november 2012

1000 rektorer og dekaner har nå anbefalt internasjonale handelshøyskoler. Handelshøyskolen BI befester posisjonen som en av verdens mest kjente handelshøyskoler.

- Det er svært hyggelig å bli anbefalt av så mange rektorer og dekaner verden over, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen.

Handelshøyskolen BI går opp to plasser fra fjoråret og er nå rangert som nr. 25 i verden. I Europa rangeres BI som den 15. mest kjente handelshøyskolen.

Harvard Business School og London School of Economics er i følge rangeringen de mest synlige handelshøyskolene i verden.

Se listen her

Eduniversal Eduniversal, som er en del av den franske konsulentforma SMBG (det ledende franske selskapet i studentveiledning og HR), står bak den verdensomspennende kartleggingen hvor tusen rektorer eller dekaner verden over blir bedt om å anbefale høyere utdanningsinstitusjoner fra forskjellige land. Anbefalingene er med på å danne grunnlaget for kåringen av verdens 1000 beste businesskoler. Foruten anbefalingene har de også fått en internasjonal vitenskapelig komité til å vurdere hvor stor internasjonal betydning den enkelte handelshøyskole har:
- Universalitet
- Internasjonal anerkjennelse
- Kvalitet - Høy synlighet er viktig for å være med i kampen om de beste studentene og forskerne internasjonalt, fortsetter Colbjørnsen. Konkurransen har aldri vært tøffere, men i høst har BI lykkes med å rekruttere seks internasjonale talenter ved institutt for samfunnsøkonomi og institutt for finansiell økonomi. Harvard Business School og London School of Economics er i følge rangeringen de mest synlige handelshøyskolene i verden.

Du kan også se alle nyheter her.