Utveksling til en FT- rangert skole?

5. desember 2012

Handelshøyskolen BI tilbyr utveksling til de beste skolene i Europa.

Mandag 3. desember var det klart at Handelshøyskolen BI hadde klatret 8 plasser opp på Financial Times – rangeringen og av de 80 skolene som er topprangert tilbyr BI utveksling til halvparten. Under kan du se hvilke skoler BI samarbeider med.

Les mer på E24 om FT- rangeringen

Caroline Nytvedt går på ESCP Paris som ligger rangert som nr 10. på listen og er veldig fornøyd med skolen.

- Det er dyktige og engasjerte forelesere som gjør forelesningene interaktive og morsomme. Skolen har også utallige tilbud for elevene både faglig og sosialt, spesielt sportslige aktiviteter.

Caroline synes det er spennende å være i et land der ikke engelsk er hovedspråket og det gir både utfordringer og muligheter, som å lære et tredje språk. 

-Utveksling vil gi meg mye tilbake. Selvfølgelig faglig, gjennom studier, men også kulturelt, språklig og ikke minst i form av nye egenskaper til å takle utfordringer i ukjente omgivelser. Alt dette vil også være positivt å ta med seg til en fremtidig arbeidsgiver.

Lyst å se hvordan det er å være utvekslingstudent i Paris?

{YouTubeEmbed}

 

Ved Handelshøyskolen BI drar 1 av 4 på utveksling. Tidligere i høst skev Studentavisen Universitas om BIs utvekslingstilbud.

Fristen for å søke utveksling er 1. februar.

Fakta:

Høsten 2012 sender BI ut 273 studenter totalt. 150 på bachelornivå og 123 masterstudenter.
Totalt i det akademiske året 2012/2013 sender vi ut 340 studenter

BI har avtaler med ca 175 universiteter over hele verden, og majoriteten av studenter reiser til Europa, deretter til Universiteter i Asia, Usa, Norden, Australia, New Zealand.

 

ftlisteeu2012

Du kan også se alle nyheter her.