Young Ambassadors på BI

18. mars 2013

Tirsdag 12. mars var BI vertskap for Alumnikonferansen til Young Ambassadors.

Young Ambassadors er et utviklingsprogram for samfunnsengasjerte og kunnskapssøkende videregåendestudenter fra Oslo, Akershus,Østfold og Buskerud. Leder og grunnlegger Kenneth Sydhagen har bygget opp konseptet rundt sine egne erfaringer fra lederprogram han selv deltok på i USA. Young Ambassadors er basert på frivillig arbeid men får god støtte fra samarbeidspartnere som First House og den amerikanske ambassaden. Programmet følger skoleåret og er et ettårig program med 20 deltakerplasser, hvor tilbudet er kostnadsfritt.

Tom Colbjørsen Young Ambassadors
Rektor Tom Colbjørnsen ønsker deltakere ved Alkumnikonferansen velkommen.

I løpet av året besøker deltakerne ulike samfunnsaktører. BI var i år vert for den årlige Alumnikonferansen til Young Ambassadors, hvor Tom Colbjørnsen innledet arrangementet. Blant foredragsholdere som Sven Mollekleiv, Erik Bertrand Larssen, Astrid Nøklebye Heiberg var også vår egen Tor Haugnes representert.

Tor Haugnes Young Ambassadors
Høyskolelektor Tor Haugnes foreleser om "Eventyr, Polvotter og Tors tanker om endringer og entreprenørskap".

Du kan også se alle nyheter her.