Velkommen til BI

14. august 2013

Over 4000 nye studenter møter opp til studiestart ved BI denne og neste uke. Handelshøyskolen BI ønsker alle nye studenter velkommen og lykke til med studenttilværelsen!

12.-19. august møter nye bachelor, master og internasjonale studenter opp til immatrikulering ved Handelshøyskolen BIs studiesteder i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. I løpet av introduksjonsdagene vil studentene få informasjon om fag, bli kjent med klassen og få omvisning på skolen. Flere av studentene får også muligheten til å delta på caseløsning.

Alle BIs studiesteder vil ha egne fadderuker. Mandag 12. august starter fadderuken i Stavanger, tirsdag 13. august i Trondheim, onsdag 14. august i Oslo og mandag 19. august i Bergen.

Fadderullan, navnet på fadderuken ved BI i Oslo, er det studiestedet som mottar flest nye studenter. Programmet i Oslo er som tidligere år svært innholdsrikt – Sail Challenge, rebusløp og idyllkonsert med Postgirobygget er bare noe av det du kan oppleve i løpet av fadderuken i hovedstaden.

Fadderullan-leder Espen Haugen oppfordrer alle nye studenter å delta på flest mulig arrangementer den kommende uken. – Delta på alt dere kan! Det gjelder både faddere og fadderbarn. Da vil du få minner, opplevelser, venner og nettverk for livet, sier Haugen.

For mer informasjon om fadderuken på BIs regionale studiesteder, se hjemmesiden til BIS.

Noen spørsmål? Ask me!

I løpet av de første dagene vil du møte ansatte ved hovedinngangen som vil være ikledd en rød t-skjorte der det står skrevet “Ask me!”. Disse personene kan hjelpe deg med nesten alt du måtte lure på. Og hvis det er noe de ikke kan svare på, vet de hvor du kan få svaret.

Igjen, velkommen til BI!

 

Du kan også se alle nyheter her.