BIs Årskonferanse 2014 er i gang!

28. januar 2014

Handelshøyskolen BI arrangerer tirsdag og onsdag 28-29. januar BIs Årskonferanse 2014. Konferansen er en sentral møteplass mellom akademia og næringslivet. Først ut på podiet tirsdag morgen var Julian Birkinshaw, professor ved London Business School.

BIs årskonferanse har de siste 16 årene vært en viktig møteplass mellom næringslivet og akademia. Programmet, som går over to dager, er fullpakket med prominente foredragsholdere som blant annet konsernsjef i Telenor ASA, Jon Fredrik Baksaas, PST-sjef, Marie Benedicte Bjørnland og konsernsjef i SAS Group, Rickard Gustafson.

Temaet for konferansen er Fremtidens lederutfordringer. Første foredragsholder, Julian Birkinshaw, åpnet konferansen med sitt foredrag "Building Organisations Fit for the Future", og skapte med det en fin innledning til temaet.

I dagene fremover kan du følge med på BI Business Review for faglige oppdateringer, intervjuer med noen av foredragsholderne og mye mer.

Du kan også se alle nyheter her.