Digitalisering av eksamen

20. mars 2014

– Det stilles store krav til investeringer fremover, særlig når det kommer til digitalisering. Nå har vi romslig økonomi som gjør at vi kan videreutvikle oss og ligge langt fremme på dette feltet, forteller Rektor Colbjørnsen til Dagens Næringsliv.

Ifjor brukte BI 73 millioner på digitalisering. Dette fører til at alle eksamener som besvares uten tilsyn skal leveres digitalt. 70 prosent av alle eksamener sensureres og behandles gjennom BIs eget digitale satsningssystem; DigiEx. Dette skriver Dagens Næringsliv torsdag 20.mars.

OVERSKUDDET FØLGER STUDENTENE 

–Cirka 17 prosent av inntektene våre er statsstøtte. Det meste er knyttet til det vi gjør og produserer, av studiepoeng og forskning. Vi står heller ikke i kø for å be om mye mer støtte. Vi synes det er mye bra med skolepenger, det tvinger oss til å være på hugget med tanke på hva studentene - og næringslivet - vil ha. Å direkte kjempe om studentene slik vi må gjøre, er skjerpende, sier rektor Tom Colbjørnsen. 

Bilde til høyre: Faksimile av Dagens Næringsliv tordag 20. mars

Du kan også se alle nyheter her.