Best på BI

16. desember 2015

Torsdag 10. desember mottok over 300 ferdigutdannede studenter sitt vitnemål under Master of Science-gradueringen ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Under seremonien ble årets beste Master of Science-studenter kåret, til stor glede for vinnerne.

– Jeg ønsker å gratulere Kirstine, Rasmus, Vidar, Kanutte og Henrikke med utmerkelsen som beste student ved hver sin linje på Master of Science-kullet for 2015. De har gjennom strålende resultater vist hva man kan få til med hard jobbing og en dedikert holdning til studiene, sier rektor ved Handelshøyskolen BI Inge Jan Henjesand. 

Flere hundre Master of Science-studenter som avsluttet sin grad våren 2015 var samlet på Handelshøyskolen BI torsdag 10. desember. Med familie og venner tilstede fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av rektor Inge Jan Henjesand. Under seremonien mottok de beste studentene i tillegg et stipend på 5000 kroner for sin faglige innsats og akademiske styrke.

Best av de beste

Tre av de fem beste studentene har mottatt Presidential Scholarship og samtlige av dem går nå ut med en «With honours»-tittel. Kirstine Rust fra Hokksund og Rasmus Stenebråten fra Fredrikstad gikk ut med likt GPA og ble kåret til de to beste studentene av samtlige masterstudenter som graduerte fra BI i 2015. Under seremonien mottok de i tillegg til diplom og stipend hver sin klokke av merket Tag Heuer.

Kirstine Rust, MSc i Strategisk Markedsføringsledelse

– I løpet av studietiden har jeg kontinuerlig jobbet for å forbedre meg. Denne utmerkelsen gjør virkelig all jobben verdt det. Jeg er veldig fornøyd med alt jeg har lært og dette var en fantastisk måte å avslutte studiene på.

Rasmus Knutsen Stenebråten, MSc i Business (siviløkonom)

– Det var kjempegøy å motta prisen og veldig hyggelig å få anerkjennelse for den jobben jeg har lagt ned over så lang tid. Samtidig ønsker jeg å fremheve det gode samarbeidet med kollokviegjengen, som har vært et viktig bidrag til at resultatene har blitt så gode som de har blitt.

Øverst fra venstre: Kirstine Rust, Rasmus Stenebråten.

Nederst fra venstre: Vidar Lyngvær, Kanutte Røstad, Henrikke Bakkerud.

Kanutte Bye Røstad, MSc i Organisasjonspsykologi og Ledelse

– Jeg er kjempestolt, særlig tatt i betraktning alle de dedikerte og arbeidsomme studentene jeg har konkurrert med. Det må imidlertid nevnes at store deler av studiet er gjennomført i team. Vi har spilt hverandre gode og denne utmerkelsen er en anerkjennelse av hardt, målrettet arbeid og godt samarbeid.

Henrikke Bryn Bakkerud, MSc i Regnskap og Revisjon

– Det var veldig gøy å få denne utmerkelsen, spesielt med tanke på alle de flinke studentene jeg har hatt rundt meg. Det er hyggelig å få anerkjennelse for hardt arbeid. I tillegg er det definitivt et positivt bidrag til CV’en.

Vidar Skogset Lyngvær, MSc i Finans

– Hadde du fortalt meg den første dagen på studiet at jeg skulle gå ut som toppstudent hadde jeg aldri i verden trodd på deg. Men det viser at dersom man jobber målbevisst er det fullt mulig å hevde seg, selv i en klasse hvor man konkurrerer med utrolig ambisiøse og dyktige studenter. Dette er noe jeg tar med meg inn i arbeidslivet. 

Du kan også se alle nyheter her.