-

BI på By:Larm

4. mars 2016

I sammenheng med BIs sponsorat av By:Larm holdt studenter fra tre forskjellige linjer en workshop for artister og gjester på festivalen.

BI-studenter på Bylarm.

Firda Høstaker, Emilie Hafskjold Thoresen, Josefin Rönnerfjäll, Erik Friesl, Erlend Schulerud Bilsbak, Sebastian Smedberg, og lektor Tor Haugnes.

Studentene hadde hver sin stasjon, med titlene Økonomi, Nettverk, Markedsføring, Forretningsmodellering, og Søknader. Her ga de råd og utvekslet ideer, for å hjelpe håpefulle artister komme seg et steg eller to videre på veien.

«Det er spennende og nyttig å ha med studentene i møte med utøvende kunstnere og "bransjen,"» sa lektor Tor Haugnes, som arrangerte workshopen.

En artist som var innom kunne dele at han «bare hadde sett på meg selv som en person som ordnet med sine greier, men skjønte nå at jeg faktisk er en liten bedrift!»

Nye forretningsmodeller

Utvikling av bærekraftige forretningsideer og modeller er et viktig fokus for entreprenørskapslinjen, som Tor Haugnes er ansvarlig for.

Det er et tema som bare har blitt viktigere og viktigere i dagens økonomi - og som en utdanning fra BI gjør deg utrustet til å takle.

BI har sponset By:Larm siden 2013, og stiller med faglig workshop, samarbeid rundt slagordet "Tyngden du trenger", og gratis popcornbar til musikkfans på By:Larm.

;
Du kan også se alle nyheter her.