-

Henrik har internship i BIs markedsavdeling

30. august 2016

- Som intern i markedsavdelingen til Handelshøyskolen BI får jeg relevant arbeidserfaring og mulighet til å benytte pensum i praksis, sier Henrik Kvamme

Praksis på timeplanen

I BIs internshipordning får studentene studiepoeng for å jobbe i næringslivet. En gylden mulighet til å skaffe seg arbeidserfaring og nettverk med potensielle arbeidsgivere.

Ser frem til en utfordrende og spennende tid som intern

Henrik Kvamme (23) studerer nå sitt siste år på PR og markedskommunikasjon og skal ha sitt internship i markedsavdelingen på Handelshøyskolen BI - campus Bergen.

- Jeg søkte internship for å tilegne meg kunnskap og praktisk erfaring innen markedsføring og promotering. Som intern i markedsavdelingen til Handelshøyskolen BI får jeg relevant arbeidserfaring og mulighet til å benytte pensum i praksis. Som Intern får jeg også erfare hvordan det er å jobbe i en markedsavdeling og et innblikk i den daglige driften. Jeg ønsker å opparbeide en forståelse av hvordan en slik avdeling fungerer og hvordan man skal tilpasse budskap til ulike målgrupper for å fange interesse. Jeg ser frem til en utfordrende og spennende tid som intern, sier Henrik 

En vinn-vinn situasjon

- Vi synes det er kjekt å kunne benytte internshipordningen i markedsavdelingen. Dette er en genial løsning både for oss som fagavdeling innen marked og kommuniasjon og for Henrik som er interessert i å lære hvordan dette fagområdet fungerer i praksis. Vi får en ekstra ressurs med oppdatert fagkompetanse og ferske idèer, mens Henrik får lære av oss som har noen år erfaring. En vinn-vinn situasjon, sier markedsansvarlig ved BI - campus Bergen, Jørgen Daviknes.

Relevante oppgaver

Som intern skal Henrik jobbe med de samme arbeidsoppgavene som de markedsansvarlige på BI. Arbeidet innebærer kampanjeplanlegging, utvikling av markedsmateriell, produksjon av innhold til digitale kanaler og andre aktiviteter som bidrar til omdømmebygging og rekruttering til BIs bachelorstudier. I tillegg skal Henrik ta fatt på nye arbeidsoppgaver innen markedsanalyser.

;
Du kan også se alle nyheter her.