-

Internasjonalt fagseminar: Frigjørende helseledelse

21. oktober 2016

Engasjerende ledelse av høykompetente medarbeidere, mot en stadig mer dynamisk og ukjent fremtid er en gjennomgående utfordring. Det forventes god styring, støttende ledelse og samtidig innovativ utvikling av tjenestene.

BIs Senter for helseledelse inviterer fredag 21. oktober til et fag- og forskningsseminar om helsetjenestens lederutfordringer nå og i fremtiden.

Helsetjenesten krever stadig mer samhandling på tvers av organisasjonsenheter og linjeledelse. Krav til kvalitet og omsorg øker og endrer innhold og karakter. Helseledere trenger derfor å bygge handlingsrom for seg og sine medarbeidere, for å kunne utvikle et stadig bedre tilbud for flere pasienter i rammen av kryssende hensyn og forventninger. Til å belyse ulike problemstillinger er et knippe nasjonale og internasjonalt anerkjente og erfarne innledere invitert. Dagen avrundes med vitnemålsutdeling for masterprogrammet i helseledelse.

Hovedpunkter på programmet:

  • Vitnemålsutdeling for Master i Helseledelse v/ Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H), og rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand.
  • Maggie Woods, leder for NHS Leadership Academy avd. for Ledelse og Organisasjonsutvikling ved Thames Valley and Wessex Leadership Academy.
  • Justine Grønbæk Pors, Ass. Professor PhD og Cand. Sociol ved Copenhagen Business School, Department of Management, Politics and Philosophy.
  • Erik Fosse, lege, thorax-kirurg og professor i medisin ved Oslo Universitetssykehus.

Se hele programmet og les mer om seminaret her.

Dato: 21. oktober 2016
Tid: Fagseminar kl. 12.00-16.00, vitnemålsutdeling kl. 17.00-19.00
Sted: Handelshøyskolen BI, Nydalsveien 37
Påmelding for media: Hannah Møller Endresen, tlf.: 959 62 371, e-post: hannah.m.endresen@bi.no

;
Du kan også se alle nyheter her.