-

Premiere for Rektorpodden – en ny podcastserie fra rektor

9. november 2016

Denne uken ble den første episoden av Rektorpodden lansert, en podcast som skal øke samspillet mellom næringsliv, faglige og studenter ved BI. Hør første episode her.

Hvordan ivaretar og forholder BI seg til den digitale utviklingen, hvorfor er Kina et sentralt tema for en handelshøyskole som BI og hvor viktig er det at Norge får en god lederutdanning? Dette er noen av spørsmålene som vil bli besvart når rektor Inge Jan Henjesand inviterer aktuelle gjester til studio.

Podcastseriens første gjest er professor ved BI Jan Ketil Arnulf, som deler sine erfaringer som forsker i det kinesiske markedet, og gir et innblikk i en av verdens største økonomier. Temaet for episode 1 er BIs ambisjoner i Kina.

  

;
Du kan også se alle nyheter her.