-

Monica Hammervold ny direktør ved BI Campus Stavanger

18. januar 2021

Monica Hammervold er ansatt som ny direktør ved BI Campus Stavanger fra 18. januar 2021.

Monica Hammervold kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Visindi Stavanger, og har tidligere vært kommunikasjons-og markedsdirektør ved Norges Miljø-og Biovitenskapelige Universitet (NMBU). Hun har også erfaring som kommunikasjons-og markedssjef ved Det Norske Teatret og salgs-og markedssjef ved Rogaland Teater.

Profilbilde av Monica Hammervold som smiler

- Jeg er stolt over muligheten til å bidra til å styrke posisjonen til BI campus Stavanger sammen med dyktige kolleger og studenter. Jeg gleder meg til å komme tilbake til universitets- og høyskolesektoren og bli en del av kunnskapsfamilien BI, sier Hammervold.

BIs nye campus i Stavanger stod klart i 2019, og er et av de mest fremtidsrettede og miljøvennlige byggene i Stavanger-regionen, tett koblet på næringslivet. Til sammen huser BI Campus Stavanger om lag 700 studenter.

-BI har som ambisjon å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling og vil spille en viktig rolle i omstillingen og utviklingen av regionen. Dette er en oppgave jeg ser fram til å ta fatt på. Jeg ønsker å være med på å løfte rogalandsregionens attraktivitet blant kommende studenter og skape økt synlighet og en enda tydeligere posisjon i regionen, sier Hammervold.

Hammervold tar over stillingen fra Ragnhild Wiik, som har vært direktør ved Campus Stavanger siden 2011.

Rektor som står foran Campus Oslo

-Vi gleder oss til å starte samarbeidet med en ny, dyktig kollega med stort engasjement for universitets-og høyskolesektoren. Hennes lederegenskaper og kjennskap til regionen er noe både ansatte og studenter vil få glede av, og som kan være med på å styrke BI Campus Stavanger sin posisjon, sier Inge Jan Henjesand, rektor ved Handelshøyskolen BI.

;
Du kan også se alle nyheter her.