-

Accenture og BI inngår samarbeid om Master Merit Society

24. mars 2021

Konsulentselskapet Accenture inngår en toårig samarbeidsavtale med Handelshøyskolen BI om Master Merit Society.

Master Merit Society er et forum og møteplass for samhandling mellom BIs toppstudenter, partnerbedrifter og fakultet.  Målet er å løfte frem studenter som har utmerket seg faglig eller gjennom frivillige verv, samtidig som samarbeidspartnerne får mulighet til å knytte kontakter med fremtidens ledere.

Rektor Inge Jan Henjesand som lener seg på en skulptur

-Accenture er en ettertraktet arbeidsgiver med et stort spenn av aktiviteter som er av interesse for mange av BIs studenter. Master Merit Society er en unik møteplass med gjensidige fordeler for både studenter og samarbeidspartnere, og vi er veldig fornøyde med at Accenture også blir en del av dette, sier Inge Jan Henjesand, rektor ved Handelshøyskolen BI.

Opptak i Master Merit Society er basert på studentenes akademiske utmerkelser og er forbeholdt masterstudenter på heltid som nylig har blitt utnevnt på Dean’s list, innrullert på masterprogrammet QTEM eller innehar lederverv i organisasjoner knyttet til masterstudiene.

Formålet med Master Merit Society er også at studentene får innblikk i hva slags kompetanse næringslivet faktisk behøver, samtidig som partnerne får en pekepinn på hvordan kommende generasjon tenker og hva som er viktig for dem, i tillegg til en rekrutteringskanal på sikt.

Tonje Sandberg som smiler

-Gjennom samarbeidet med BI får vi muligheten til å bli bedre kjent med fantastisk flinke studenter, og jeg håper flere også vil bli nysgjerrige på oss og en karriere i Accenture. Samtidig ønsker vi å bidra til at studentene får en klarere forventning til hva som venter den dagen de skal ut i jobb gjennom å dele erfaringer, spennende foredrag om ny teknologi og case-presentasjoner, sier Tonje Sandberg, administrerende direktør i Accenture Norge.

Fakta om samarbeidspartnere:

Deloitte er en av verdens største leverandører innen revisjon, rådgivning og advokattjenester, med 244 400 ansatte i over 150 land.

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs med om lag 3.800 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr Gjensidige også bank, pensjon og sparing.

Accenture et globalt konsern som tilbyr konsulent-, teknologi- og outsourcingstjenester. Hovedkontoret til Accenture er i Dublin, Irland. Accenture har mer enn 469 000 ansatte i 56 land.

 

 

;
Du kan også se alle nyheter her.