-

BI inngår avtale om topplederprogram for Veidekke

10. mars 2021

Entreprenørselskapet Veidekke har inngått avtale med Handelshøyskolen BI om design og gjennomføring av et topplederprogram for konsernets 150 øverste ledere fra høsten 2021.

Topplederprogrammet skal bidra til å styrke kompetanse innen strategisk- og resultatorientert ledelse for å skape økt konkurransekraft i en stadig mer kompleks og uforutsigbar hverdag. 

Inge Jan Henjesand om står foran campus Oslo

-Det er svært gledelig at Veidekke velger BI for å ruste selskapets ledere for fremtiden. Avtalen ble vunnet i konkurranse med andre nasjonale og internasjonale utdanningstilbydere, og er en stor anerkjennelse for godt tverrfaglig samarbeid i organisasjonen.  Gjennom mange skreddersydde programmer med offentlige og private virksomheter har BI bred erfaring med å utvikle toppledere. Vi ser frem til å vær med på utvikle Veidekkes ledere, sier rektor ved Handelshøyskolen BI Inge Jan Henjesand.

Avtalen har en varighet på fire år fra høsten 2021 til 2024, med mulighet for forlengelse. Totalt skal det gjennomføres fem programmer med 6 moduler på hvert program, og med tilhørende virksomhetsspesifikt utviklingsarbeid mellom samlingene.  

Programmet søker å fremme ledelse og lederskap i balanse mellom struktur og kultur, samt økt kunde- og forretningsforståelse for å skape en bredere erfaringsarena på tvers av selskapets forretningsområder.

-Menneskene er Veidekkes viktigste ressurs. Programmet er en stor og viktig satsning på våre øverste ledere og vi ser frem til det videre samarbeidet med BI, sier konsernsjef Jimmy Bengtsson i Veidekke.

Om Veidekke: 

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørbedrifter med ca. 8100 ansatte og en årlig omsetning nær 40 milliarder kroner.

Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikehold av veier og produserer asfalt, pukk og grus. 

Om Handelshøyskolen BI:  

Handelshøyskolen BI er en selveid stiftelse med formål om å undervise og forske innen områder som finans, økonomi, ledelse, strategi og markedsføring. BI er en av Europas største handelshøyskoler med omtrent 20.000 studenter.

 

;
Du kan også se alle nyheter her.