-

Kun digital undervisning for BI-studenter i januar

16. desember 2021

I tråd med smittesituasjonen og myndighetenes retningslinjer har BI besluttet å starte vårsemesteret med åpne campus, men kun digital undervisning.

– Vi vet hvor viktig forutsigbarhet er for våre studenter, samt muligheten til å møte medstudenter ansikt til ansikt på campus. Pandemien har vært en periode dominert av usikkerhet og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å gi studentene våre det beste, mest forutsigbare og tryggeste studiemiljøet de kan få, sier Inge Jan Henjesand, rektor ved Handelshøyskolen BI.

I første omgang vil digital undervisning innføres frem til 28. januar for BIs heltidsstudier og til 23. januar for skolens videreutdanningsprogrammer.

BI vil kontinuerlig vurdere muligheten for fysisk undervisning etter dette, basert på gjeldende anbefalinger fra regjering og helsemyndigheter. Eventuelle endringer i undervisningstilbudet vil varsles i god tid før implementering.

BIs campuser, inkludert bibliotekfasiliteter, i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim vil være åpent for studenter i hele januar.

;
Du kan også se alle nyheter her.