-

Angående situasjonen i Ukraina

24. februar 2022

BI har studenter fra Ukraina, Russland og deres naboland. Vår viktigste prioritet nå er å ta vare på dem så vi godt vi kan.

Handelshøyskolen BI har ikke per nå studenter hverken i Ukraina eller Russland. I Norge har vi 38 studenter med russisk statsborgerskap, og 23 studenter med ukrainsk statsborgerskap.

Vi oppfordrer studenter som er bekymret for eller påvirket av situasjonen til å ta kontakt med våre studentveiledere på counselling@bi.no.

- Bildene fra Ukraina er sjokkerende og jeg er svært bekymret for situasjonen den ukrainske befolkningen står overfor. Handelshøyskolen BI har studenter fra Ukraina, Russland og alle naboland i regionen. Vår viktigste prioritet nå er å ta vare på dem så godt vi kan, sier rektor Inge Jan Henjesand ved Handelshøyskolen BI.

UDI har besluttet at ukrainske borgere som er i Norge på tillatelser eller visumfritt besøk som løper ut, kan fortsette å være her inntil videre. 

For pressehenvendelser, vennligst ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver Knut Myrum Næss på +47 41241304 eller knut.m.nass@bi.no.

;
Du kan også se alle nyheter her.