-

Kjedeoverrekkelse for kommende rektor Karen Spens

21. juni 2022

Forrige uke samlet kollegaer og æresgjester seg på BI for kjedeoverrekkelsen til innkommende rektor Karen Spens.

Styreleder Åse Aulie Michelet introduserte stolt den kommende rektoren.

“Jeg er veldig fornøyd med at vi på BI har tiltrukket oss en så utmerket kandidat, og at hun blir BIs første kvinnelige og første internasjonale rektor! Hun er alt BI ser etter, og jeg er trygg på at hun - sammen med det nye prorekoratet - vil bygge på Inge Jans arbeid og lede BI inn i framtiden med suksess," sa MicheletÅse Aulie Michelet holds speech at Inauguration Ceremony for Karen Spens

Åse Aulie Michelet

 

Rektor Inge Jan Henjesand uttrykket takknemlighet og optimisme da han overførte rektorkjedet til Karen Spens.

“Det har vært en ære og en glede for meg å lede BI de siste åtte årene, sammen med fantastiske kolleaer. Likevel tror jeg at forandring er viktig. For mennesker, for bedrifter, og for å skape et miljø der innovasjon og kreativitet verdsettes. I dag er jeg takknemlig for alt jeg har fått oppleve. I tillegg er jeg optimitisk for Karen og alt hun vil oppnå med kollegaene hennes på BI i årene som kommer," sa han.

Inge Jan Henjesand transfers presidential chain to Karen Spens

Karen Spens og Inge Jan Henjesand


Spens har vært rektor ved Hanken School of Economics siden 2015. Hun blir Handelshøyskolen BIs niende rektor 1. august 2022.

“Jeg ser fram til min nye rolle med iver, men også ydmykhet ettersom BI er et sted som mange av oss på andre businesskoler ser opp til. Vi har en skole som vi virkelig kan være stole av, og det er en ære å ha fått ansvaret for å ta vare på den de neste fire årene," sa SpensKaren Spens holds speech at Inauguration Ceremony for Karen Spens

Karen SpensEmma Steinbakken performs at BI stage

Emma SteinbakkenOle Erik Almlid holds speech at Inauguration Ceremony for Karen Spens

Ole Erik Almlid, NHO

Girl plays violinCrowd of people drinking and eating

 

Se opptaket av kjedeoverrekkelsen:

Kjedeoverrekkelse for kommende rektor Karen Spens

;
Du kan også se alle nyheter her.