-
Studere ved BI

Master Day 2024

Tenker du på å ta mastergraden din ved BI? Delta på Master Day 1. februar.

Handelshøyskolen BI inviterer til Master Day 2024!

Dette arrangementet er for å gi alle som vurderer en mastergrad ved BI, en omfattende oversikt over våre masterprogram og det å være masterstudent ved BI. Enten du allerede er en BI-student, en tidligere student, eller har en bachelorgrad fra et annet sted, er du hjertelig velkommen.

På Master Day får du muligheten til å snakke med nåværende studenter og  bli bedre kjent med faglige og masterprogrammene vi tilbyr. Du vil få informasjon om mulighetene dine i løpet av en mastergrad, opptakskontoret vil være tilgjengelig samt representanter fra næringslivet.  

Denne dagen vil du ikke gå glipp av!

Master Day 2024 vil foregå både fysisk og digitalt. Du kan delta fysisk på våre campus i Oslo og Bergen, eller følge arrangementet digitalt om du ikke bor i nærheten av campusene våre.

Meld deg på nedenfor for å sikre din plass. Vi ser frem til å dele alle de spennende mastergradsmulighetene BI har å tilby!

Hvordan velge rett master?

Prøv Master Quiz

Usikker på hvilket masterprogram som er rett for deg? Gjør studievalget enklere med Master Quiz fra BI. På bare noen minutter får du studieforslag som passer dine interesser og ambisjoner.

Utforsk Master Quiz