Studere ved BI

Studiestart

Her kan du se hva som vil skje i løpet av studiestart ved Handelshøyskolen BI i 2020, og finne nyttig informasjon om studieavgift, bolig, og hvordan du kan finne din klasse på Facebook.

Gjennomføringen av Studiestart 2020 (med start fra 10. august) vil bli tilpasset den nåværende situasjonen, for å sørge for at både studenter og ansatte vil være trygge. Denne siden oppdateres jevnlig med ny informasjon, så vær vennlig å sjekke innom her fortløpende. Vi ser frem til å ønske deg velkommen i august!

Velkommen til Handelshøyskolen BI! 

Studiestart i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger er fra 10. august.

Selv om Studiestart blir litt annerledes enn vanlig, kan vi love at det vil bli en god studiestart. Det vil bli en kombinasjon av fysiske og digitale møteplasser. Alle skal få en fadder, møte faddergruppen sin og bli kjent med andre studenter, ansatte, Studentforeningen BISO og campus. Følg med på denne siden for oppdatert informasjon.

Har du noen spørsmål angående BI eller studiestart? Ta kontakt med oss!

Masterstudent? Les mer på våre engelske sider:

Logg inn på studentportalen

På studentportalen vil du få mer detaljert informasjon om programmet for studiestart og ditt studium.

Hvis du har takket ja til din studieplass har du fått tilsendt brukernavn og passord på e-post. Klikk her for å logge deg inn på studentportalen.

Mangler du brukernavn og passord? Ta kontakt på med oss!

stipend og lån

Du kan søke om stipend og lån hos Lånekassen, så snart du har takket ja til studieplass på BI. Vi anbefaler alle å søke så tidlig som mulig.