Studere ved BI

Studiestart august 2021

Her kan du se hva som vil skje i løpet av studiestart ved Handelshøyskolen BI, og finne nyttig informasjon om studieavgift, bolig, og hvordan du kan finne din klasse på Facebook.

Velkommen til Handelshøyskolen BI! 

Vi ser frem til å ønske våre nye studenter velkommen med et akademisk og sosialt program som vil sørge for at du får en god start her ved BI! Sosial integrering er et av våre fokusområder, og vi skal jobbe med å legge til rette for arenaer der du kan bli bedre kjent med dine medstudenter, samtidig som vi vil sørge for at oppdaterte smittevernstiltak fra både myndigheter og BI blir ivaretatt.

Timeplan

Du finner informasjon om timeplanen din på Studentportalen. 

Har du noen spørsmål angående BI eller studiestart? Ta kontakt med oss!

Masterstudent? Les mer på våre engelske sider:

Logg inn på studentportalen

På studentportalen vil du få mer detaljert informasjon om programmet for studiestart og ditt studium.

Hvis du har takket ja til din studieplass har du fått tilsendt brukernavn og passord på e-post. Klikk her for å logge deg inn på studentportalen.

Mangler du brukernavn og passord? Ta kontakt på med oss!

Mentorordningen 

Etter fadderuken vil alle førsteårsstudenter på bachelor få tilbud om å være med i en mentorgruppe som følger deg hele ditt første semester. Hver gruppe vil bli ledet av en studentmentor som selv har erfart å være ny student på BI. Her vil du vil få tildelt en annen gruppe enn den du hadde under fadderuken.

Mentorene skal sørge for at du som ny student blir fulgt tettere opp sosialt og faglig ditt første semester. I gruppene vil du få svar på praktiske spørsmål rundt studiene og campus, vite mer om de ulike tilbudene som finnes, og være med på turer, leker og andre sosiale aktiviteter.

Dette gir deg som ny student mulighet til å bli bedre kjent med dine medstudenter, danne kollokviegrupper og fungerer som en verktøykasse for å orientere deg selv den første tiden på campus.

Du får tildelt din mentorgruppe 23. august. Mer informasjon om mentorgruppene får du nærmere oppstart.

stipend og lån

Du kan søke om stipend og lån hos Lånekassen, så snart du har takket ja til studieplass på BI. Vi anbefaler alle å søke så tidlig som mulig.