-
Studere ved BI

Studiestart august 2023

Her kan du se hva som vil skje i løpet av studiestart ved Handelshøyskolen BI, og finne nyttig informasjon relatert til livet som ny student.

Velkommen til Handelshøyskolen BI! 

Vi ser frem til å ønske våre nye studenter velkommen. Vi tilbyr et akademisk og sosialt program som vil sørge for at du får en god start her ved BI! Sosial integrering er et av våre fokusområder, og vi skal jobbe med å legge til rette for arenaer der du kan bli bedre kjent med dine medstudenter.

I år starter arrangementene i uke 33. Første forelesningsdag starter fra mandag 21. august

Program

Du finner informasjon om studiestart og programmet under studiestartuken på studentportalen. 

Har du noen spørsmål angående BI eller studiestart? Ta kontakt med oss!

Masterstudent? Les mer på våre engelske sider:

Logg inn på studentportalen

På studentportalen vil du få mer detaljert informasjon om programmet for studiestart og ditt studium.

Hvis du har takket ja til din studieplass har du fått tilsendt brukernavn og passord på e-post. Klikk her for å logge deg inn på studentportalen.

Mangler du brukernavn og passord? Ta kontakt på med oss!

Finn din FB-gruppe

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan du treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

Hva kan jeg bli?

Å studere fører til økt kunnskap, men mest av alt handler det om å utvikle ferdighetene som skal bli ditt levebrød. Her kan du se en oversikt over hva slags jobber våre studenter har fått med en grad fra BI.

stipend og lån

Du kan søke om stipend og lån hos Lånekassen, så snart du har takket ja til studieplass på BI. Vi anbefaler alle å søke så tidlig som mulig.