Studere ved BI

Studiestart

Her kan du se hva som vil skje i løpet av studiestart ved Handelshøyskolen BI i 2020, og finne nyttig informasjon om studieavgift, bolig, og hvordan du kan finne din klasse på Facebook.

Velkommen til Handelshøyskolen BI! 

Studiestart i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger er fra 10. august.

Selv om Studiestart blir litt annerledes enn vanlig, kan vi love at det vil bli en god studiestart. Det vil bli en kombinasjon av fysiske og digitale møteplasser. Alle skal få en fadder, møte faddergruppen sin og bli kjent med andre studenter, ansatte, Studentforeningen BISO og campus. Følg med på denne siden for oppdatert informasjon.

Hvordan blir undervisningen til høsten?

En miks av undervisning på campus og digitalt

Vi planlegger undervisningen i tråd med de foreliggende retningslinjene fra myndighetene. Samfunnet åpnes gradvis, det samme vil gjelde tilstedeværelse på campus. Vi må fortsette å holde avstand, og det vil være begrensninger på hvor mange som kan være på campus samtidig. I tilfelle smitten blusser opp igjen er vi forberedt på å gå over til full digital undervisning om det blir behov for dette.

10. august – Studiestartuken begynner – inkludert immatrikulering, arrangementer og faddergrupper.

17. august – Forelesningene starter.

Totimers forelesninger mellom kl. 08:00 – 18:45

For å kunne tilby så mye campusbasert undervisning som mulig, planlegger vi undervisning i totimers økter. I tillegg vil det i alle fag være digitale supplement til undervisningen som du kan gjennomføre uavhengig av den timeplanlagte forelesningen. Det settes av en time undervisningsfri midt på dagen til veiledning, gruppearbeid, seminargrupper osv.

Normalt har ikke BI ordinære forelesninger etter kl. 17:00. På grunn av den ekstraordinære tiden vi befinner oss i må du være forberedt på at noe undervisning foregår helt frem til 18:45.

Foreløpig tidsskjema for forelesninger:

  1. 08:00 - 09:45
  2. 10:00 - 11:45
  3. 13:00 - 14:45
  4. 15:00 - 16:45
  5. 17:00 - 18:45

Linjebånd

I Studiestart uken vil du få utdelt linjebånd med din studieretning. På denne måten kan du enkelt se hvem som skal studere det samme som deg.

Linjebånd

Når er timeplanen klar?

  • Master-  og PhD: 15. juni
  • Bachelor: 1. juli

Har du noen spørsmål angående BI eller studiestart? Ta kontakt med oss!

Masterstudent? Les mer på våre engelske sider:

Logg inn på studentportalen

På studentportalen vil du få mer detaljert informasjon om programmet for studiestart og ditt studium.

Hvis du har takket ja til din studieplass har du fått tilsendt brukernavn og passord på e-post. Klikk her for å logge deg inn på studentportalen.

Mangler du brukernavn og passord? Ta kontakt på med oss!

stipend og lån

Du kan søke om stipend og lån hos Lånekassen, så snart du har takket ja til studieplass på BI. Vi anbefaler alle å søke så tidlig som mulig.