Studiestart

Studiestart campus Bergen

Her kan du lese litt om hva som skjer de første dagene på BI, hvordan du kan finne de du skal gå i klasse med, og hvordan du kan finne studentbolig i Bergen.

Alle førsteårsstudenter skal ha mottatt brukernavn og passord til new@BI via sms. Har du ikke mottatt meld fra til BI via kontaktskjema i høyre hjørne. 

Finn oppdatert info om  ukens program og aktiviteter inne i appen eller ved å besøke Studentportalen. For å logge inn på Studentportalen bruk tilsendt s-nummer. 

Kjære nye studenter!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til campus Bergen. Studiestart er et av årets høydepunkt på BI! Vi har satt sammen et program som vi håper vil gjøre starten på din studietilværelse til en minnerik uke, hvor du blir kjent med mange nye mennesker og får en fin start som student! Denne siden vil oppdateres jevnlig med mer detaljert program frem mot studiestart. Det er også med forbehold om endringer.

Program:

Onsdag 5.august:

Vi inviterer til et studiestart webinar hvor du kan få svar på det du lurer på om Studiestart og Fadderullan – fadderuken på BI.

Fredag 7.august:

Du får SMS med informasjon om din faddergruppe og kontaktinformasjon til dine faddere.

Søndag 9.august: MØTET UTGÅR

Du møter din faddergruppe digitalt. Vi oppretter digitale møteplasser hvor dine faddere og de andre nye studentene i din gruppe møtes. Her har dere mulighet til å bli litt kjent før dere møtes fysisk mandag 10.august.

Mandag 10.august:

Kl. 10.00 – Offisiell Immatrikuleringsseremoni for nye studenter ved alle campuser. Dette vil foregå digitalt og dere vil alle motta invitasjon til dette.

 

Fra mandag til onsdag skal alle grupper gjennomføre tre fysiske aktiviteter. Du vil være sammen med din faddergruppe på alle aktiviteter. På grunn av smittevernregler vil det være ulike tidspunkt for de ulike gruppene. Dette vil vi komme tilbake til. De tre ulike aktivitetene er:

  • Fysisk Immatrikuleringsseremoni på campus Bergen
  • Aktivitetsdag
  • Caseløsning

Onsdag 12.august – lørdag 15.august:

Fadderullan! Disse dagene vil Fadderullan Bergen lage et sosialt og morsomt program for dere. Mer informasjon om dette kommer.

Mandag 17.august:

Undervisningsstart

 

Her er en smakebit av hvordan studiestart på campus Bergen så ut i 2019. I år vil det ikke være så mange folk samlet samtidig som da, men vi har like mange gøye og sosiale aktiviteter planlagt for dere.

Studiestart 2019

 

 

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan de treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail.: Logg inn med ditt studentnummer, din timeplan for høsten vil bli publisert i starten av juli!