-
Studiestart

Studiestart campus Bergen

Her finner du informasjon om studiestart ved campus Bergen.

Kjære nye studenter! 

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til Handelshøyskolen BI – campus Bergen i august. Studiestart er et av våre høydepunkt og med et solid akademisk og sosialt program skal vi sørge for at du får en god start her ved BI!

Sammen med Fadderullan legger vi til rette for arenaer der du kan bli bedre kjent med dine medstudenter.

I år starter arrangementene mandag 12. august. Forelesningene starter fra mandag 19. august. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til campus!

Mandag 12. august

  • Immatrikulering

  • Bli kjent med din linje

  • Lunsj

  • Åpen campus

Tirsdag 13.august

  • Denne dagen vil gi deg nyttig og gøy inspirasjon til din nye tilværelse som BI-student.

Fredag 16. august

Fadderullan Bergen starter sitt program tirsdag ettermiddag. Følg Fadderullan Bergen på Instagram for oppdateringer om deres program.

Et mer detaljert program for studiestart vil også komme på studentportalen. Vi tar forbehold om endringer.

Hold deg oppdatert på studentportalen!

Studentportalen er nettsiden til studentene på BI. Der finner du finner informasjon om kurs og eksamener, timeplan, aktivitetskalender, karakterer, tips og triks til studiehverdagen og veiledning. I tillegg til mye annet som angår studiene dine.

Du logger inn på studentportalen ved å gå inn på portal.bi.no. Du skriver inn ditt brukernavn og passord. Brukernavnet er ditt S-nummer + @bi.no, f.eks s1234567@bi.no. 

Detaljert tidsplan med spesifikke tider og steder gjeldene for ditt studieprogram for fadderuken. Dette finner du på studentportalen august.

For deg som skal ta Bachelor of Business Administration (BBA) eller Bachelor of Data Science for Business. Sjekk den engelske siden.

Husk også å følg din klasse på Facebook. Du finner informasjon lengre ned.

Viktig informasjon til deg som student

  • Pensumlister finner du under mine kurs i studentportalen
  • Timeplanen finner du på forsiden når du er logget inn på studentportalen
  • Min faktura finner du til venstre i globalmenyen i studentportalen

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail. Logg inn med ditt studentnummer for å finne din timeplan.

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan de treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

Studere ved BI

Studieliv campus Bergen

Vår campus i Bergen er den største utenfor Oslo. Her tilbyr vi nye og moderne lokaler og et aktivt og engasjerende studentmiljø.