Studiestart

Studiestart campus Bergen

Her kan du lese litt om hva som skjer de første dagene på BI, hvordan du kan finne de du skal gå å klasse med, og hvordan du kan finne studentbolig i Bergen.

Velkommen som ny student på campus Bergen! Vi ser frem til studiestart og å bli kjent med deg!

Studiestart vil bestå av tre deler:

  • Social Day
  • Academic Day
  • Fadderullan

Bla nedover for å se hva de forskjellige delene handler om!

Social Day

Mandag 13. august

Bli kjent med hverandre og BI!

Mandag 13.august inviterer vi til Immatrikuleringsseremoni, og starten på din studietilværelse. Etter seremonien vil det være aktiviteter som gjør at du blir kjent med dine medstudenter, campus og området rundt campus.

Du vil også møte oss som jobber på campus Bergen, og de som skal være fadderne deres. Ta på sko som er gode å gå i, klær som du føler deg komfortabel i og kle deg etter været!

Academic Day

Tirsdag 14. august

Bli kjent med fag og forelesere ved campus Bergen!

Denne dagen vil du bli bedre kjent med fagene du skal ta og foreleserne ved campus Bergen. Du vil få oppleve hvordan fagene kan anvendes i praksis.

Handelshøyskolen BI ønsker å være ledende innen undervisningsmetoder, og du vil denne dagen få en introduksjon til de ulike metodene.

Våre faglige stab ser frem til å møte deg! Her er to av foreleserene du vil møte i løpet av studiestart:

Morten William Knudsen

Johnny Olesen

Fadderullan

Tirsdag 14. august – lørdag 18. august

Etter Academic Day starter Fadderullan!

Fadderullan Bergen er navnet på fadderuken på campus Bergen. Fadderullan-styret samarbeider tett med de andre BI-institusjonene i landet, for å kunne tilby våre nye studenter en best mulig studiestart. Fadderullan Bergen er skolens største sosiale arrangement, og er drevet av og for studenter. Årlig har arrangementet over 1000 deltakere; nye studenter, faddere og frivillige.

Fadderuken på campus Bergen

 

 

 

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan de treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

Se din timeplan

 

Når du blir tatt opp som student får du ny innlogginsinfo til studentportalen på mail. Logg inn med ditt studentnummer for å se din timeplan for høsten!

 

Studieliv

Bolig

Les mer om boligmulighetene du har som student ved campus Bergen.

Studere ved BI

Studieliv campus Bergen

Vår campus i Bergen er den største utenfor Oslo. Her tilbyr vi nye og moderne lokaler og et aktivt og engasjerende studentmiljø.