-
Ph.d.

Markedsføring

Ph.d.-spesialiseringen i markedsføring er et internasjonalt studium utviklet for å lære kandidater å bli fremgangsrike markedsføringsforskere ved ledende forskningsinstitusjoner verden over. Kandidatene er en del av et institutt i verdensklasse.

Fakta om spesialiseringen 

Det fireårige doktorgradsstudiet i markedsføring er utformet for å få frem kandidater som er i stand til å bidra til å fremme av markedsføringsteori og praksis. Studiet fokuserer på å utvikle doktorgradskandidatenes teorikunnskap og metodologiske ferdigheter som er påkrevd for å bli fremgangsrike markedsføringsforskere.

Instituttet søker kandidater med en sterk bakgrunn i fag som er grunnleggende for markedsføring som økonomi, psykologi og sosiologi, som er intellektuelt nysgjerrige, interessert i en akademisk karriere innen forskning og undervisning, og som har sterke kommunikasjons- og analytiske ferdigheter. Det er ventet at de som går ut fra studiet plasseres i andre ledende forskningsinstitusjoner.

Doktorgradsprogrammet er en viktig del av forskningsagendaen til institutt for markedsføring og for Handelshøyskolen BIs visjon om å bli en ledende handelshøyskole i Europa.

Dette programmet foregår på engelsk. Les mer på våre engelske sider.

Kontakt oss

Vi vil gjerne hjelpe deg om du har noen spørsmål vedrørende vårt ph.d.-program!

Praktisk informasjon

Ta kontakt på info@bi.no