-
Video, webinar og podcast

Podkaster fra BI

Få kunnskap, inspirasjon og innsikt rett på øret

Om du liker å lære noe nytt, ønsker å høre om livet som student eller vil ha gode karriereråd. BI har podkastene for deg og ditt behov.

 

 • Aktualitet & Samfunn

  Vi snakker med eksperter for å gi deg en bedre forståelse av det som preger nyhetsbildet og påvirker samfunnet. 

  Les mer om aktualitet & samfunn

  Lytt på Spotify
  Lytt på Apple Podcast

 • Finans i fjæra

  Kjell Jørgensen og Geir Høidal Bjønnes jobber begge med forskning og undervisning ved Institutt for Finans ved Handelshøyskolen BI. I podcastserien Finans i Fjæra tar de opp ulike spørsmål knyttet til finansfaget. 

  Lytt på Spotify

  Lytt på Apple

 • Stay Ahead

  Stay up to date with the latest  research and leading business practices.  Join us at the roundtable and listen in on the discussions between top academic experts and industry leaders.

  Lytt på Spotify

  Lytt på Apple 

 • Ytringsklima

  Velkommen til podkasten Ytringsklima. Her snakker vi om hvordan folk snakker sammen på jobb. Verten er filosof Øyvind Kvalnes, som er professor i organisasjonsadferd ved Handelshøyskolen BI.

  Lytt på Spotify

 • Ped Talk

  PEDTALK- En podcast der innovasjon i læring og undervisning står i sentrum. I hver episode møter du spennende gjester som er med på å belyse aktuelle temaer. Serien er fasilitert av Læringssenteret ved Handelshøyskolen BI.

  Lytt på Acast

 • Oppgradert

  BI-studentene Marte og Gloria har tatt oppdraget med å finne ut hvordan forskning blir brukt ute i verden, slik at alt det du ikke vet, men lurer på, blir besvart. Vi snakker med forskere og eksperter fra ulike sektorer og bransjer.

  Lytt på Spotify

  Lytt på Apple

 • Karrierepraten

  En podkast hvor alumni, næringslivsprofiler og karriereveiledere deler kunnskap og inspirerende historier som kan hjelpe deg om du skal finne drømmejobben eller ønsker å lykkes bedre i den jobben du har.

  Les mer om karrierepraten her

  Lytt på Spotify

  Lytt på Apple

 • Innovasjonslederen

  Det fins folk som trekker norske byggenæringen i retning av noe nytt og bedre: de er innovasjonsledere. BIs Senter for byggenæringen treffer disse lederne, formidler deres tanker, og utfordrer hele næringen til å tenke kreativt og fornye seg.

  Lytt på Spotify

  Lytt på Apple

 • Good App - Bad App

  Vi bruker 80% av vår mobiltid på applikasjoner. Det internasjonale mobilappmarkedet er i dag verdsatt til 170 billioner dollar, og digitale apper og plattformer representerer store forretningsmuligheter i dagens digitale landskap. Lene Pettersen er vert for den nye podcasten Good App - Bad App og hun forteller i denne introduksjonen hva du kan forvente deg som lytter.

  Lytt på Acast

 • Marked, kriser og bærekraft

  Pål Nygaard har laget Marked, kriser og bærekraft, en serie med podkastepisoder som tar for seg økonomifagets historie og hvordan økonomer har forsøkt å lage teorier for å løse aktuelle samfunnsproblemer.

  Lytt til Acast 

 • Financial Bubbles, crashes and crises

  Financial bubbles, crashes and crises with Espen Ekberg

  A podcast dedicated to the understanding of financial bubbles, crashes and crises; their causes, characteristics as well as their history.

  Lytt på Acast

 • Kronisk student

  Dette er en podcast AV studenter FOR studenter. Lurer du på hvordan livet er på Handelshøyskolen BI, eller hvordan det er å være student generelt?

  Lytt på Spotify

 • Hjelp jeg har blitt student!

  Gjennom sommeren, skal vi i denne podden ta opp temaer som er relevant for deg som er ny student på BI til høsten. Håper du vil være med å lade opp til tidenes start på studiene. Vi høres!

  Lytt på Acast

 • Life at BI

  Er du en internasjonal student som ønsker å studere på Handelshøyskolen BI?

  Da er denne podkast-serien riktig for deg! 

  Lytt på Acast