Video, webinar og podcast

Podkaster fra BI

Få kunnskap, inspirasjon og innsikt rett på øret

Om du liker å lære noe nytt, ønsker å høre om livet som student eller vil ha gode karriereråd. BI har podkastene for deg og ditt behov.

 

 • Ytringsklima

  Velkommen til podkasten Ytringsklima. Her snakker vi om hvordan folk snakker sammen på jobb. Verten er filosof Øyvind Kvalnes, som er professor i organisasjonsadferd ved Handelshøyskolen BI.

  Lytt på Acast

 • Oppgradert

  BI-studentene Marte og Gloria har tatt oppdraget med å finne ut hvordan forskning blir brukt ute i verden, slik at alt det du ikke vet, men lurer på, blir besvart. Vi snakker med forskere og eksperter fra ulike sektorer og bransjer.

  Lytt på Spotify

  Lytt på Acast

 • Good App - Bad App

  Vi bruker 80% av vår mobiltid på applikasjoner. Det internasjonale mobilappmarkedet er i dag verdsatt til 170 billioner dollar, og digitale apper og plattformer representerer store forretningsmuligheter i dagens digitale landskap. Lene Pettersen er vert for den nye podcasten Good App - Bad App og hun forteller i denne introduksjonen hva du kan forvente deg som lytter.

  Lytt på Acast

 • Karrierepraten

  En podkast hvor alumni, næringslivsprofiler og karriereveiledere deler kunnskap og inspirerende historier som kan hjelpe deg om du skal finne drømmejobben eller ønsker å lykkes bedre i den jobben du har.

  Les mer om karrierepraten her

  Lytt på Acast

 • Innovasjonslederen

  Det fins folk som trekker norske byggenæringen i retning av noe nytt og bedre: de er innovasjonsledere. BIs Senter for byggenæringen treffer disse lederne, formidler deres tanker, og utfordrer hele næringen til å tenke kreativt og fornye seg.

  Lytt på Acast

 • Kronisk student

  Dette er en podcast AV studenter FOR studenter. Lurer du på hvordan livet er på Handelshøyskolen BI, eller hvordan det er å være student generelt?

  Lytt på Spotify

 • Marked, kriser og bærekraft

  Pål Nygaard har laget Marked, kriser og bærekraft, en serie med podkastepisoder som tar for seg økonomifagets historie og hvordan økonomer har forsøkt å lage teorier for å løse aktuelle samfunnsproblemer.

  Lytt til Acast 

 • Hjelp jeg har blitt student!

  Gjennom sommeren, skal vi i denne podden ta opp temaer som er relevant for deg som er ny student på BI til høsten. Håper du vil være med å lade opp til tidenes start på studiene. Vi høres!

  Lytt på Acast

 • Life at BI

  Er du en internasjonal student som ønsker å studere på Handelshøyskolen BI?

  Da er denne podkast-serien riktig for deg! 

  Lytt på Acast

 • Financial Bubbles, crashes and crises

  Financial bubbles, crashes and crises with Espen Ekberg

  A podcast dedicated to the understanding of financial bubbles, crashes and crises; their causes, characteristics as well as their history.

  Lytt på Acast