-
Advantage

3 ting som inspirerer meg

Mona Kristin Solvoll lar seg inspirere av BI-studenters blogger, dyktige fagkolleger på andre skoler – og ikke minst: Historiene bak legendariske stjerner, som røper at ingen er bare det du ser.

  • Mona Kristin Solvoll er førsteamanuensis ved Institutt for Kommunikasjon og Kultur på BI

1. Krumsvik & Co

Dette er en podcast drevet av Arne Krumsvik, som er professor i medier og kommunikasjon og rektor ved Handelshøyskolen Kristiania. Han inviterer kollegaer til samtaler om temaer de forsker på eller fag de underviser i. Jeg synes dette er en utmerket måte å bli kjent med både folk og saker på. Dette er raus forskningsformidling på sitt beste!

2. Studentenes arbeid

I to av kursene på bachelor i Digital Kommunikasjon og markedsføring lager studentene innhold som de publiserer på Instagram og som blogg. Her er det utrolig mange gode ideer og imponerende høyt nivå på det visuelle uttrykket. Det varmer en gammel foreleser å se hvordan studentene setter teori ut i praksis! Se for eksempel estetiskebergen.com og melkesyren.no.

3. Dokumentarer om stjerner og legender

Jeg blir fascinert av enkeltmennesker som oppnår stor suksess, men som dessverre også opplever mye motgang og personlige tragedier. «Billie» fra 2019 regissert av James Erskine kan anbefales for de som blir rørt og inspirert av historien om Billie Holiday.