-
Kalender

Lederens verktøykasse: Forstå mer om valuta

og hvorfor det er så viktig

Fredag
30
April
  • Starter:09:00, 30. april 2021
  • Slutter:09:45, 30. april 2021
  • Sted:Zoom
  • Kontakt:Outreach (externalrelations@bi.no)
Meld deg på

Vi har lært at valutakurser svinger – men hvorfor gjør de nå egentlig det? Hva betyr det for oss når kronekursen går nedoverbakke – og hva ligger bak når den går opp? Er egentlig «lav» det samme som «svak» når vi snakker om valuta? Og til deg som er leder og beslutningstaker: Hvordan påvirker valutaspørsmål oss og vår bedrift, og hva kan du som leder gjøre for din virksomhet?    

I denne Lederens Verktøykasse har vi invitert Professor Dagfinn Rime fra vårt Institutt for finans til å snakke om valuta for oss som synes dette kan være både vanskelig og avansert.

Program

Kl. 08:30 - 09:00 Kaffekos for deltakerne i sine respektive hjemmekontorer

Kl. 09:00 - 09:30 Forstå mer om valuta

Kl. 09.30 - 09:45 Spørsmål og svar

 

Meld deg på


TIL INFO

Grunnet live stream problemer mellom Zoom og Facebook / YouTube, vil denne månedens Lederens verktøykasse kun gå via Zoom. Opptaket blir lagt ut på BI sin Facebook-side, samt på vår webinarside bi.no/webinarer kort tid etter gjennomføringen.

Pål Rasmus Silseth
Dagfinn Rime

Dagfinn er Finansprofessor på BI og har også lang fartstid fra Norges Bank. Han er lidenskapelig opptatt av valuta og skeptisk til prediksjoner om fremtidens valutakurser. Bli med inn i Dagfinns univers, og forstå mer om hvordan kursutviklingen er viktig for oss enten vi styrer AS Norge eller en mindre butikk.