-
Kalender

Gjesteforelesning med leder i Arbeiderpartiet – Jonas Gahr Støre

Statsministerkandidat og leder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, holder gjesteforelesning på Handelshøyskolen BI Campus Oslo, onsdag 25. august klokken 13.30.

Temaet for forelesningen er Norge inn i fremtiden: klima, velferd og økonomi. Gahr Støre vil adressere noen av de store spørsmålene som preger norsk politikk i forkant av høstens Stortingsvalg: det grønne skiftet, utviklingen av velferdsstaten og samspillet mellom det offentlige og det private.

Arrangementet vil tilgjengeliggjøres for alle studenter via stream (link kommer). Det tilrettelegges også for fysisk deltakelse for opptil 50 personer i henhold til gjeldende smittevernregler. «Førstemann til mølla»-prinsippet vil være gjeldende.

Påmelding event<Jonas Gahr Støre

Praktisk info

  • Tid:onsdag 25. august 2021 13.30 - 14.15
  • Sted:Campus Oslo, aud. A2-030 + online stream (link kommer)
  • Kontakt:Ole Petter Syrrist-Leite (ole.p.syrrist-leite@bi.no)

Smittevern og Covid-19

Alle arrangementer på BI gjennomføres i henhold til gjeldene retningslinjer for smittevern. Vi ber om at alle deltakere og gjester hjelper til med å begrense potensiell smitte ved å:

  • Ikke møte på arrangement hvis du har symptomer, selv milde, eller er i karantene/isolasjon.
  • Holde avstand på minst 1 meter til andre.
  • Huske god hånd- og hostehygiene. Det er dispensere med desinfeksjon ved alle innganger og toaletter.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse eller endre arrangementet hvis smittesituasjonen endrer seg, eller nye restriksjoner gjør at arrangementet ikke kan gjennomføres som planlagt.

Mer om retningslinjer for arrangementer kan du finne via denne lenken

 

;