-
Kalender

Lederens verktøykasse: Business as unusual

Ledelse, samarbeid, læring - hva har vi lært gjennom pandemien?

For et år siden stengte vi ned over natta, haste-etablerte hjemmekontoret, endret våre samarbeidsmåter, fant nye verktøy, fikk andre frustrasjoner. Selvledelse og fjernledelse var plutselig dagsaktuelle begrep, vi redefinerte «arbeidsplassen» og har lært oss å jobbe fra bilen, en krok i soverommet eller kjøkkenbordet… I denne Lederens Verktøykasse vil Anne Swanberg med grunnlag i forskning, egne erfaringer og møte med mennesker reflektere om hva vi gjør når Covid-tiden er over.  - Hva har vi blitt bedre på? Kan vi kombinere ny og gammel metode? Hvilke verktøy, arbeidsmåter og ledelsesfilosofier blir med oss videre i det som blir en ny normal i arbeidslivet når vi en dag gjenåpner samfunnet?

 

Program

Kl. 08:30 - 09:00 Kaffekos for deltakerne i sine respektive hjemmekontorer

Kl. 09:00 - 09:30 Business as unusual

Kl. 09.30 - 09:45 Spørsmål og svar

 

Meld deg på

 

TIL INFO

Grunnet live stream problemer mellom Zoom og Facebook / YouTube, vil denne månedens Lederens verktøykasse kun gå via Zoom. Opptaket blir lagt ut på BI sin Facebook-side, samt på vår webinarside bi.no/webinarer kort tid etter gjennomføringen.

Praktisk info

  • Tid:fredag 26. februar 2021 09.00 - 09.45
  • Sted:Zoom
  • Kontakt:Outreach (externalrelations@bi.no)

Anne SwanbergAnne Swanberg

Anne Swanberg er Førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon og har mange års erfaring som leder nasjonalt og internasjonalt. Hun har vært med å bygge opp fremtidsrettede virksomheter og nettverk innen det internasjonale «business school»-miljøet med spesielt fokus på fremtidens læringsformer og læringsteknologi. Swanberg underviser i ledelsesfag og har forskningsinteresser innen ledelse, personlighet og læring.

;