-
Kalender

Lederens verktøykasse: Business as unusual

Ledelse, samarbeid, læring - hva har vi lært gjennom pandemien?

Fredag
26
Februar
  • Starter:09.00, 26. februar 2021
  • Slutter:09.45, 26. februar 2021
  • Sted:Zoom
  • Kontakt:Outreach (externalrelations@bi.no)
Meld deg på

For et år siden stengte vi ned over natta, haste-etablerte hjemmekontoret, endret våre samarbeidsmåter, fant nye verktøy, fikk andre frustrasjoner. Selvledelse og fjernledelse var plutselig dagsaktuelle begrep, vi redefinerte «arbeidsplassen» og har lært oss å jobbe fra bilen, en krok i soverommet eller kjøkkenbordet… I denne Lederens Verktøykasse vil Anne Swanberg med grunnlag i forskning, egne erfaringer og møte med mennesker reflektere om hva vi gjør når Covid-tiden er over.  - Hva har vi blitt bedre på? Kan vi kombinere ny og gammel metode? Hvilke verktøy, arbeidsmåter og ledelsesfilosofier blir med oss videre i det som blir en ny normal i arbeidslivet når vi en dag gjenåpner samfunnet?

 

Program

Kl. 08:30 - 09:00 Kaffekos for deltakerne i sine respektive hjemmekontorer

Kl. 09:00 - 09:30 Business as unusual

Kl. 09.30 - 09:45 Spørsmål og svar

 

Meld deg på

 

TIL INFO

Grunnet live stream problemer mellom Zoom og Facebook / YouTube, vil denne månedens Lederens verktøykasse kun gå via Zoom. Opptaket blir lagt ut på BI sin Facebook-side, samt på vår webinarside bi.no/webinarer kort tid etter gjennomføringen.

Anne SwanbergAnne Swanberg

Anne Swanberg er Førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon og har mange års erfaring som leder nasjonalt og internasjonalt. Hun har vært med å bygge opp fremtidsrettede virksomheter og nettverk innen det internasjonale «business school»-miljøet med spesielt fokus på fremtidens læringsformer og læringsteknologi. Swanberg underviser i ledelsesfag og har forskningsinteresser innen ledelse, personlighet og læring.