-
Kalender

Lederens Verktøykasse: Å lede på lag med maskinene

Fremtiden er her. Mennesker og kunstig intelligens løser problemer sammen. Hva betyr dette for hvordan vi leder og organiserer?

Fredag
31
Mars
  • Starter:08.30, 31. mars 2023
  • Slutter:10.00, 31. mars 2023
  • Sted:BI - campus Oslo, Auditorium A1-040
  • Påmeldingsfrist:30.03.2023 23:30
Meld deg på

Kunstig intelligens er på alles lepper, særlig etter lanseringen av ChatGPT. Det er ingen tvil om at intelligent teknologi vil endre arbeidshverdagen vår, men hvordan?

I denne utgaven av Lederens verktøykasse skal Vegard Kolbjørnsrud forklare hva kunstig intelligens er og hva det kan brukes til. Ved hjelp av praktiske eksempler fra inn- og utland, vil han vise hvordan vi kan organisere samspillet mellom menneske og maskin og hva dette betyr for deg som leder og medarbeider.

Vegard Kolbjørnsrud

Vegard Kolbjørnsrud er førsteamanuensis ved BIs Institutt for strategi og entreprenørskap og seniorforsker i Accenture hvor han også har mange års erfaring som konsulent. Han forsker på samspillet mellom menneske og maskin i organisasjoner – særlig i kreativ og analytisk problemløsning.

 

Program: 

08:30-09:00: Mingling, kaffe/te og lett servering

09:00-09:45: Å lede på lag med maskinene

09:45-10:00: Spørsmål og svar

 

Lederens verktøykasse er Handelshøyskolen BIs månedlige frokostseminar og nettverksmøteplass for deg som vil være faglig oppdatert på tema som er relevant for ledere. Lær om aktuell forskning fra BIs flinke forelesere og få nyttige tips til din jobbhverdag.

Kom til oss og få servert rykende fersk kunnskap og rundstykker til frokost.