-
Kalender

Alumnidagen 2023

Celebrating the past, embracing the future

Torsdag 07 September
  • Starter:15.00, 7. september 2023
  • Slutter:20.00, 7. september 2023
  • Sted:BI - campus Oslo, Rom A1-040 (Finn Øien)

I 2023 er det 80 år siden BI ble grunnlagt. Gjennom disse årene har vi vokst til å bli en av Europas største handelshøyskoler, utviklet banebrytende forskning og blitt en betydelig samfunnsaktør.

Med oss på denne reisen har vi vi hatt over 250.000 studenter, som etter ferdig utdannelse på BI har satt sine spor på det norske samfunns- og næringslivet.

Som en del av jubileet inviterer vi våre dyktige alumni til en felles feiring hvor vi skal knytte fortid, nåtid og fremtid sammen med tiden vi lever i.

Kunstig intelligens, endring og fremtidens måte å lære på

Alumnidagen er et årlig event, og på årets samling skal vi diskutere temaer som hvordan kunstig intelligens vil påvirke arbeidslivet og hvordan dette vil ha betydning for ledelse, organisasjonsutvikling og ikke minst personlig utvikling. Vi vil også diskutere hvordan mangfold vil være viktig for å håndtere fremtidens teknologiske utvikling.

En annen viktig del av programmet er Alumni Awards. Her vil vi hedre tidligere studenter som har vist et sterkt samfunnsengasjement og utmerket seg gjennom sin karriere.

Vi håper du blir med på en dag med spennende læring, interessante diskusjoner og hyggelige møter med dine tidligere studievenner.

80 hvit bakgrunn_web_150px.jpg

;