-
Kalender

Mangfoldets dilemma krever særdeles dyktig lederskap - Lunsjseminar

Bli med på et spennende seminar om den sentrale rollen lederskap spiller for å skape et miljø der mangfold trives, driver innovasjon og til syvende og sist våre strategiske resultater.

Mandag
18
September
 • Starter:11:30, 18. september 2023
 • Slutter:12:30, 18. september 2023
 • Sted:Campus Oslo - Executive området rom Rød 13
 • Påmeldingsfrist:18.09.2023 08:00
Meld deg på

Velkommen til lunsjseminar med Steinar Bjartveit og Sut I Wong, våre fagansvarlige for Executive Master of Management programmet Multicultural Leadership

Det vil bli enkel servering. 

Vi ser frem til å se deg! 

Program

 • Tid
 • Tittel
 • Foredrags­holdere
 • Mangfoldets dilemma

  To ting dukker alltid opp: Identitet og liberalisme. Identitet handler om å få respekt for hvem jeg er, noe et hvert menneske har behov for. Det handler også om å få respekt for hvilken gruppe jeg tilhører, min kultur, hva jeg tror på, og hva jeg mener er rett og galt. Liberalisme er Vestens kultur og ideologi. Vi tror på individers rettigheter, og vi krenkes hvis rettighetene brytes. Vi kjemper for slike rettigheter. 

  Identitet og liberalisme, står ikke alltid på samme side. Tvert imot kan de bryne seg mot hverandre, og dette dilemmaet preger vår tid. Du finner det i små lokale forhold på Furuset og Tøyen, og du finner det i internasjonal målestokk som et splittet USA eller i fotball-VM i Qatar. Toneangivende tenkere som Fukuyama og Appiah drøfter disse vanskelige spørsmålene som ikke har noe enkle svar. I dag er det stort behov for ledere som er bevisste på mangfoldets dilemma.

  Foredrags­holdere

  Steinar Bjartveit

 • Mangfold og inkludering

  I en verden i rask utvikling har mangfold og inkludering dukket opp som mer enn bare buzzord. Mangfold og inkludering er strategiske avgjørelser som kan omforme banen til organisasjonene våre.

  Vi vil dykke inn i hvordan det å omfavne mangfold og fremme inkludering kan drive innovasjon, problemløsning og til syvende og sist våre strategiske resultater. Vi vil også avdekke de konkrete fordelene som stammer fra ulike perspektiver og inkluderende praksiser, og diskutere den sentrale rollen lederskap spiller for å skape et miljø der mangfoldet trives. 

  Foredrags­holdere

  Sut I Wong

Steinar Bjartveit

Steinar Bjartveit er en velkjent foredragsholder innen organisasjonspsykologi og ledelse. På BI har han fagansvaret for tre Executive Master of Management program: Ledelse, makt og mening; Consulting og Multicultural Leadership. Bjartveit har utstrakt erfaring som ledelsesrådgiver i ulike virksomheter, både nasjonalt og internasjonalt. Han har utgitt bøkene Kaos og kosmos, Scandinavian perspectives on management consulting, Makt og verdighet, Roma Victrix, Odyssevs og Akillevs, som er oversatt til flere språk.

Sut I Wong

Sut I Wong er instituttleder og professor i kommunikasjon og ledelse ved Handelshøyskolen BI. Forskningen hennes fokuserer på rollene til digitale teknologier på arbeidslivet, inkludert rettferdig arbeidskraft og (u)likheter på arbeidsplassen, virtuelle team, digital transformasjonsledelse, lederskap og ansattes tilpasningsevne i digital transformasjon. Ved siden av å inviteres til foredrag og seminarer av industrien, er arbeidet hennes publisert i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter som The Leadership Quarterly, Journal of Management, Harvard Business Review, etc. Ved siden av hennes akademiske innslag er Sut I sterkt involvert i bransjen, og hun er for tiden et rådgivende styremedlem i to tech start-ups.