-
Aktivitetskalender

Inspirasjonstime - Communication for leaders

Kommunikasjon blir stadig viktigere for å oppnå suksess. Samarbeid og koordinering internt, samt det å bygge sterke relasjoner med omverden, er helt essensielt for å nå målene sine i alle typer organisasjoner. Kom å hør Peggy Brønn fortelle om masterprogrammet.

Tirsdag
23
Mai
  • Starter:16:00, 23. mai 2017
  • Slutter:17:00, 23. mai 2017
  • Sted:BI - campus Oslo, Nydalsveien 37
  • Kontakt:Executive Master of Management (elisabeth.m.lund@bi.no)

Dette programmet vil gi deg de strategiske verktøyene du trenger i en lederstilling innen kommunikasjon. Programmet passer også for deg som har andre lederroller organisasjonen, og ønsker å lære hvordan du best kan samarbeide med kommunikasjonsavdelingen for å nå målene dine.

Du kommer til å møte noen av Norges og Europas fremste forelesere på dette fagfeltet og kommunikasjonsledere som deler av sine erfaringer.  Fokuset er på å lede, analysere og evaluere langsiktige og proaktive kommunikasjonsprosesser. Vi legger også stor vekt på forretningsforståelse og hvordan man posisjonerer organisasjonen eller selskapet som en merkevare. Du kommer også til å lære hvordan man konkret bør organisere kommunikasjonsfunksjonen for å nå organisasjonens mål.

Kort sagt, Communication for leaders gir deg innsikten du trenger for å utvikle virkningsfull kommunikasjon og effektive kommunikasjonsavdelinger, enten organisasjonen hører hjemme i privat eller offentlig sektor.

16:00-16:30 - Registrering og enkel servering
16:30-17:00 - Faglig presentasjon av Peggy Brønn
17:00-17:30 - Spørsmål fra interessenter

Programmet gjennomføres på engelsk.

Velkommen!