-
Aktivitetskalender

Lederens verktøykasse: Climate Change and Attitude Change

Professor II Gudmund Hernes mener at vi dag er midt oppe i et stemningsskifte - men å ta inn over seg at mennesket endrer kloden og klimaet innebærer tiltak og kostnader, for oss som individer, for næringslivet, for politikerne, og for samfunnet. Hvor skal vi lagre CO2? Hvem skal betale for å redde regnskogen? Slike beslutninger medfører investeringer. Dermed skapes politiske konflikter, og avgjørelsene utsettes. Men jo lengre vi venter, jo større blir de nødvendige omleggingene – og kostnadene.

Lederens verktøykasse er en seminarserie ved Handelshøyskolen BI. Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser).

PROGRAM

08.00-08.30 Lett bevertning for deltakere
08.30-09.30 Climate Change and Attitude Change Professor II Gudmund Hernes, Institutt for rettsvitenskap og styring, Handelshøyskolen BI.
09.30-10.00 Spørsmål og svar.

Praktisk info

  • Tid:torsdag 15. august 2019 08.00 - 10.00
  • Sted:BI - campus Trondheim, Auditorium Bakklandet
  • Kontakt:Gunhild Løvik-Stuen (gunhild.stuen@bi.no)

BI er stolte av å være miljøsertifisert av Miljøfyrtårn. Vi oppfordrer alle våre gjester til å bidra til å minimere miljøbelastningen på våre arrangementer. Du kan enkelt bidra ved å:

På alle våre arrangementer der det er matservering blir det satt frem egne søppelbøtter til matavfall. Vi ber om at våre gjester kun kaster matavfall i disse. I tillegg er det egne søppelbøtter i våre lokaler for papir, plast, flasker og restavfall. Se etter merking på søppelbøttene, eller spør personalet om hvor nærmeste avfallsstasjon er.

Hvordan komme seg til Brattørkaia:

Buss: Linje 25 stopper rett utenfor BI.

Info rundt kollektiv transport:

Reiseplanlegger/rutetider.