-
Aktivitetskalender

Lederskolen: Smarte og smidige organisasjoner

Bedrifter må bli smartere og smidigere for å takle raske endringer og krav om innovasjon og fleksibilitet. Vegard Kolbjørnsrud gir deg fire konkrete råd om hvordan du skaper en organisasjonskultur for framtiden.

Fredag
06
Desember
  • Starter:09:45, 6. desember 2019
  • Slutter:13:00, 6. desember 2019
  • Sted:BI - Campus Stavanger
  • Kontakt:Bernt Skandsen (bernt.skandsen@bi.no)

Kravene til innovasjon, fleksibilitet og tilpasningsevne øker. For å takle det, må organisasjonen være både smart og smidig, og ikke henge fast i fastlåste, hierarkiske strukturer.

Vegard Kolbjørnsrud, forsker ved Handelshøyskolen BI, anbefaler hierarki på det varmeste for rutinearbeid, samtidig som han viser en kurve over rutinejobber i fritt fall.
– Vi ser stadig nye eksempler på smidige, åpne og selvorganiserte virksomheter. Det er ikke bare snakk om små, lekne gründerbedrifter lenger, sier han.

Vegard Kolbjørnsrud er assisterende professor i strategi ved Handelshøyskolen BI og seniorforsker hos Accenture. Kolbjørnsrud forsker, underviser og rådgir innen fagområdene strategi, nye organisasjonsformer, digitalisering og forretningsmodeller. Hans kompetanseområder inkluderer også organisasjonsstrukturer, samfunn og crowdsourcing, åpen innovasjon, digital strategi samt virkningen av AI på ledelse.