-
Aktivitetskalender

JA Europe Enterprise Challenge 2019

JA Europe Enterprise Challenge 2019 samler studenter og deres start-up bedrifter til en to dagers konkurranse i Oslo.

Mandag til tirsdag
24-25
Juni
  • Starter:14:00, 24. juni 2019
  • Slutter:22:00, 25. juni 2019
  • Sted:BI - campus Oslo

JA Europe Enterprise Challenge 2019

Konkurransen er JA Europas årlige feiring av Start Up programmet for europeiske studenter og deres bedrifter. Vinnere fra alle deltagende land vil få presentere sine bedrifter, det de har lært og samtidig dele sine erfaringer med andre deltakere på dette arrangementet.

Mer enn 17 000 studenter fra over 500 universitet og høyskoler i Europa har deltatt i Start Up programmet dette skoleåret. Programmet har som mål å øke arbeidsevnen blant unge i Europa, og samtidig styrke kompetansen innen Start Up økosystemet, for å sikre at de unge er best mulig forberedt på suksess etter endte studier.

Fra idé til handling

Å gå fra idéer til handling sikrer at studentene oppnår viktig innsikt for å drive selvstendig næringsvirksomhet, skape bedrifter, ta risiko og takle motgang med støtte fra kyndige faglige og mentorer fra frivillige bedrifter.
Den langvarige effekten av dette programmet kan sees gjennom de mange alumni(tidligere studentene) som fortsetter å videreutvikle sine bedrifter etter endt program, og bygger dem til å bli bærekraftige og levedyktige virksomheter.