-
Aktivitetskalender

Informasjonsmøte Samspill & ledelse

Tirsdag
21
Mai
  • Starter:17:00, 21. mai 2019
  • Slutter:18:30, 21. mai 2019
  • Sted:BI - campus Trondheim
  • Kontakt:Hege Fauskanger Lie (hege.f.lie@bi.no)

Norge har lenge blitt ansett som et foregangsland for organisasjonspsykologi. Men hva gjør det for våre virksomheter? God organisasjonspsykologi fremmer alt fra trivsel til samarbeid og ledelse, med fokus på egen prosess og dynamikken i en gruppe. Programmet gir deg rikelig trening i å forstå det komplekse samspillet mellom mennesker i en organisasjon. Du får helhetlig forståelse for psykologi som fag, og hvordan den påvirker virksomheten – fra innsiden.

Samspillkompetanse er en nøkkelferdighet i dagens prestasjonsorienterte arbeidsliv og kunnskapsbedrifter, en kompetanse alle organisasjoner har bruk for. Målet med programmet er å formidle en helhetlig forståelse av hvilke krefter i det menneskelige samspillet som ligger til grunn for trivsel, produktivitet og fornying. Programmet tilbyr vitenskapelig dokumentert kunnskap om samspill og ledelse hentet fra blant annet gruppepsykologi, personlighets- og organisasjonspsykologi. Videre formidler programmet en kontinuerlig prosess av fagpsykologisk viten som gir deg en unik mulighet for personlig utvikling.

Kathrine Johannesen, Høyskolelektor II - Institutt for ledelse og organisasjon og foreleser i programmet, kommer til Trondheim for å snakke litt om hva dette programmet dreier seg om. Her blir det muligheter for dialog og spørsmål samt studieveiledning.