-
Aktivitetskalender

Lederens verktøykasse: Bli en bedre formidler

Lyst til å bli flinkere til å presentere budskapet ditt muntlig? Høyskolelektorene Tor Haugnes og Nina Ronæs deler sine beste tips og triks med deg som leder.

Fredag
29
November
  • Starter:08:00, 29. november 2019
  • Slutter:10:00, 29. november 2019
  • Sted:BI - campus Trondheim, auditorium Bakklandet
  • Kontakt:Gunhild Løvik-Stuen (gunhild.stuen@bi.no)

De fleste ledere må jevnlig presentere både hyggelige og mindre hyggelige budskap muntlig. Det kan være i form av en presentasjon, et foredrag, en tale, samtaler med medarbeidere eller å ta ordet i møter. Mange har et potensial til å bli flinkere. Det kan gi bedre resultater.

  • Hvordan når du best frem med budskapet ditt til en mindre forsamling, til litt flere tilhørere eller til en stor forsamling?
  • Hva kan du gjøre om du er nervøs eller kjenner på angst før du skal prestere?
  • Hvordan kan du bli en bedre formidler?

Høyskolelektor Nina Ronæs ved Institutt for markedsføring og høyskolelektor Tor Haugnes ved BIs Institutt for strategi og entreprenørskap ved Handelshøyskolen BI brenner for muntlig presentasjons- og formidlingsteknikk.

Med bakgrunn i sin praktiske formidlingserfaring og smittende formidlingsglede har Ronæs og Haugnes utviklet verktøy i muntlig formidlingsteknikk for ledere. De vil ikke nøye seg med å fortelle om sine beste tips og triks. De vil også demonstrere dem i bruk. Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av.

Lederens verktøykasse er en seminarserie ved Handelshøyskolen BI. Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser).

PROGRAM

08.00-08.30 Lett bevertning for deltakere
08.30-09.30 Muntlig formidlingsteknikk for ledere. Høyskolelektor Nina Ronæs og høyskolelektor Tor Haugnes, Handelshøyskolen BI.
09.30-10.00 Spørsmål og svar.

PRAKTISK INFORMASJON

Dato: Fredag 29. november 2019
Tid: kl. 08.30-10.00 (lett bevertning fra 08.00).
Sted: Auditorium Bakklandet

Vennlig hilsen,

BI Alumni

 

BI er stolte av å være miljøsertifisert av Miljøfyrtårn. Vi oppfordrer alle våre gjester til å bidra til å minimere miljøbelastningen på våre arrangementer. Du kan enkelt bidra ved å:

På alle våre arrangementer der det er matservering blir det satt frem egne søppelbøtter til matavfall. Vi ber om at våre gjester kun kaster matavfall i disse. I tillegg er det egne søppelbøtter i våre lokaler for papir, plast, flasker og restavfall. Se etter merking på søppelbøttene, eller spør personalet om hvor nærmeste avfallsstasjon er.

Hvordan komme seg til Brattørkaia:

Buss: Linje 25 stopper rett utenfor BI.

Info rundt kollektiv transport:

Reiseplanlegger/rutetider.