-
Kalender

Lederens verktøykasse: Verdien av verdier

Autentisk ledelse i den virkelige verden.

Fredag
29
November
  • Starter:08:00, 29. november 2019
  • Slutter:09:30, 29. november 2019
  • Sted:BI - campus Oslo
  • Kontakt:Bjørn K. Svendsen (alumni@bi.no)

Verdien av å reflektere over egne verdier når man er leder kan være stor. -Vær deg selv og handle i tråd med dine verdier er utbredte råd fra forskning om autentisk ledelse. Forskerne har lenge ment at ledere som handler i tråd med sine verdier vil handle moralsk og konsistent - uberørte av omgivelsene selv i kontroversielle tider. Men studier som følger ledere nært over lengre tid viser at dette er en overoptimistisk, naiv og delvis misvisende framstilling av lederatferd og kompleksiteten i organisasjoner som kan få negative konsekvenser.

Susann Gjerde vil i denne utgaven av Lederens verktøykasse gi deg innsikt i hvordan verdier til tross for denne misforståelsen kan være til nytte, om enn på et litt annet vis enn man kanskje tror!

Susann Gjerde har doktorgrad i ledelse og har jobbet med lederutvikling siden år 2000 som konsulent og underviser, og de siste ti årene også som forsker. Susann er en etterspurt foredragsholder og har undervist i ledelsesrelaterte emner siden 2001 ved bl.a. Handelshøyskolen BIs Executive Master of Management.

Program:
Kl. 08:00 - 08:30 Registrering, frokost og mingling
Kl. 08:30 - 09:30 Verdien av verdier med Susann Gjerde


Lederens verktøykasse er en seminarserie ved Handelshøyskolen BI. Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser).