-
Aktivitetskalender

Lederskolen: Bygg en organisasjonskultur som rocker

«Welcome to the band»! Slik ønskes nyansatte velkommen til Forgerock i San Francisco. Adgangskortet til ansatte i Forgerock er utformet som et backstage-pass, og hvert år reiser medarbeiderne på rockefestivaler på teambuilding. Lasse Andresen kommer til Lederskolen for å dele sin rocka organisasjonskultur.

Fredag
25
Oktober
  • Starter:09.45, 25. oktober 2019
  • Slutter:13.00, 25. oktober 2019
  • Sted:BI - Campus Stavanger
  • Kontakt:Hege Hovland (hege.hovland@bi.no)

Han har blitt kalt Norges ukjente IT-stjerne, og har hentet inn hundrevis av investeringsmillioner til sitt selskap Forgerock. Lasse Andresen er Stavanger-mannen som ville bli rocker, men som endte opp med å rocke IT-verdenen med nyskapende AI-teknologi. Forgerock arbeider utelukkende med digital identitet, og har laget en plattform for tilgangskontroll, lagring og administrasjon av identiteter.

Forgerock ble grunnlagt i Oslo i 2010 som et rent programvarehus. Oppstartbedriften har siden etablert seg med virksomhet verden over. Etter hvert ble hovedkvarteret flyttet fra Oslo til San Francisco for å være nærmere markedet, talentene og samarbeidspartnerne.

Logger du inn med MinID i Norge, er det teknologien til Lasse Andresen som gjør det mulig. På seks år har selskapet hans vokst seg ut av «tvilsomme» steder i Oslo til 29. etasje i et av de finere strøkene i San Francisco. Andresen er en av fem grunnleggere bak selskapet Forgerock som står bak et produkt for identifisering. For å bli en god leder, må man ifølge Andresen bygge et godt team. Det viktigste suksesskriteriet er å ha flinke folk rundt seg til alle tider. Andresen jobber ut i fra et prinsipp om 200 prosent tillit fra dag én.