-
Kalender

BI Bokbad

Møt bærekraftseksperten Per Espen Stoknes til bokbad på BI 6. oktober.

Tirsdag
06
Oktober
  • Starter:13:00, 6. oktober 2020
  • Slutter:14:00, 6. oktober 2020
  • Sted:BI - campus Oslo, Biblioteket
  • Pris:Gratis
  • Påmeldingsfrist:02.10.2020
  • Kontakt:Tone Steen Sandberg (tone.s.sandberg@bi.no)
Meld deg på

Meld deg på kun hvis du ønsker å delta fysisk på arrangementet. Det er begrenset antall plasser, med maks 20 deltakere. Kun forhåndspåmeldte deltakere kan delta fysisk, og man må vise frem bekreftelse på påmelding ved oppmøte. Melder du deg på etter det er fulltegnet, settes du på venteliste. Lenke til digital deltakelse finner du under Praktisk info nederst. Man trenger ikke melde seg på for å delta digitalt.  

Det arrangeres også en middag i etterkant av boklanseringen, kl 18:00. Denne middagen har deltakerbegrensning på 50 personer. Meld deg på middagen via egen påmelding her.

I forbindelse med boklansering inviterer vi til bokbad med Per Espen Stoknes, i samtale med Gudmund Hernes og Christine Lundberg-Larsen. Stoknes lanserer i disse dager boken «Grønn vekst, en sunn økonomi for det 21. århundre».

Forside GrønnVekst fraPå børsene har bærekrafts-aksjer gått til himmels det siste året, men det som blir avgjørende er å kunne dokumentere reell bærekraft og skille det fra grønnvasking. Stoknes sin nye bok gir en oversikt over teori og empiri om hva som skal til for å få til en reelt sunn vekst. Boken oppsummerer bærekrafts-økonomi-feltet og gir et nytt kompass for å oppnå tilstrekkelig kursendring hos alle aktører. 

Mange tror dagens forbruk har mye av skylden for klimakrisen. Stoknes mener problemet heller er systemisk sløsing med ressurser. Boken som slippes i slutten av september, er ment som en guide for både bedrifter, individer og myndigheter til å øke omstillingshastigheten i en sunnere retning.

 

Per Espen Stoknes

Vi benytter boklanseringen som en mulighet til å diskutere om næringslivets, BI's og Norges satsing er tilstrekkelig for å oppnå en “reelt sunn økonomi” i tiårene fremover.

Program:
kl. 13.00: Yngve Kveine, Kommunikasjonsdirektør BI, ønsker velkommen
kl. 13.02: Per Espen Stoknes lanserer boken
kl. 13.12: Gudmund Hernes åpner og fasiliterer bokbad-samtalen mellom Stoknes, Regnskap-Norge's Christine Lundberg-Larsen og Øystein Dørum fra NHO
kl. 13.35: Gjerne noen spørsmål fra publikum
kl. 13.45: Vi avrunder

Velkommen!