-
Kalender

Lederens verktøykasse: Å bygge gode relasjoner i kampens hete

Webinar

Fredag
30
Oktober
  • Starter:09:00, 30. oktober 2020
  • Slutter:09:45, 30. oktober 2020
  • Sted:Zoom
  • Kontakt:Outreach (externalrelations@bi.no)
Meld deg på

Når er «det rette tidspunktet» for å ta opp et utfordrende tema med en medarbeider, og hvordan kan du lykkes med å bygge tillit samtidig som problemet blir løst?

Samtaler om for eksempel lave prestasjoner, samarbeidsproblemer eller sykefravær kan være noe som utsettes litt for lenge, eller som tas når tålmodigheten er slutt. Mange ledere kvier seg fordi de er redd for at relasjonen kan bli dårligere eller at tilliten skal bli brutt. Andre ledere tar opp tema, men opplever at det ikke blir noen forbedring samme hvor tydelige de selv mener de er.

I dette frokostseminaret vil Ide Katrine Birkeland snakke om balansen mellom tillit og problemløsing, hvorfor det er så vanskelig å få til langvarig forbedring, og hvordan ledere kan adressere utfordrende tema samtidig som man bygger gode relasjoner.

 

Program

Kl. 08:30 - 09:00 Kaffekos for deltakerne i sine respektive hjemmekontorer

Kl. 09:00 - 09:30 Å bygge gode relasjoner i kampens hete

Kl. 09.30 - 09:45 Spørsmål og svar

 

Meld deg på

 

TIL INFO

For at alle skal få muligheten til å få med seg denne utgaven av Lederens verktøykasse, vil den i tillegg til Zoom både streames direkte til BI sin Facebook-side (09:00 – 09:45), samt legges ut på BI sin YouTube-kanal kort tid etter at webinaret er gjennomført.

Link til opptak

Link til presentasjon

 

Ide Katrine Birkeland

Ide Katrine Birkeland

Ide Katrine Birkeland er programdirektør for utdanningsledelse og førsteamanuensis ved Institutt for Kommunikasjon og Kultur på BI, der hun forsker på ledelse, kommunikasjon og motivasjon. Hun er fagansvarlig for BI satsningen Lærende ledelse og veileder ledere i hvordan de håndterer komplekse problemer.