-
Kalender

Lederens verktøykasse: å lede på lag med hjernen

Webinar

Fredag
25
September
  • Starter:09.00, 25. september 2020
  • Slutter:09.45, 25. september 2020
  • Sted:Zoom
  • Kontakt:Outreach (externalrelations@bi.no)
Meld deg på

Vi er alle ledere i eget liv. Noen ganger vet vi ikke hvordan vi skal handle i situasjonen. Hva skjer i hjernen da?

Ledelse handler om mennesker. Du får ikke styring hvis du ikke håndterer de rundt deg på riktig måte. Mange vil gjøre dette intuitivt. Så er det noen av oss som er utrygge og trenger å skjønne hva som foregår i situasjonen. Hvorfor kan vi lykkes den ene gangen og feiler den neste selv om vi har samme strategi for å få det til?

Kunnskap om hjernen gjør det mulig å forstå hvorfor vi selv og andre omkring oss reagerer og handler som vi gjør. Revolusjonerende forskning om hjernen gjør at vi nå kan forstå oss selv og andre bedre. Professor Kari J. Kværner byr på 5 hjerneråd om hvordan. I dag vet vi at endring er mulig hele livet og at det aldri er for sent å gå opp nye hjernespor. 

Program

08.30 - 09.00 Kaffekos for deltakerne i sine respektive hjemmekontorer

09.00 - 09.30 Å lede på lag med hjernen

09.30 - 09:45 Spørsmål og svar

 

Meld deg på

 

TIL INFO

For at alle skal få muligheten til å få med seg denne utgaven av Lederens verktøykasse, vil den i tillegg til Zoom både streames direkte til BI sin Facebook-side (09:00 – 09:45), samt legges ut på BI sin YouTube-kanal kort tid etter at webinaret er gjennomført.

Kari J. KværnerKari J. Kværner

I sin nye bok Hjernemysterier – Å lede seg selv og andre skriver Kari J. Kværner om hjernens rolle i ledelse og hvordan den får oss til å fungere, som ledere, medarbeidere og i team. Kari Kværner er lege, leder, gründer og Norges første kvinnelige professor i øre- nese- hals-medisin. I dag er hun senterdirektør for et stort forsknings- og innovasjonssenter ved Oslo universitetssykehus, og professor i helseinnovasjon ved Handelshøyskolen BI. Hun brenner for å dele hjernekunnskap som kan hjelpe oss å forstå hvorfor vi reagerer som vi gjør.

Nevrovitenskap viser at hjernen har en rolle i alt vi gjør. De milliarder av nerveceller og forbindelser mellom dem, selve grunnlaget for all menneskelig virksomhet, er det som former vår psyke og valgene vi tar. Vi vet at det er mulig å gå opp nye hjernespor og at læring skjer over tid – når vi er motivert. Og når vi selv bidrar.