-
Kalender

Hvordan er det å være masterstudent på BI?

Lurer du på hvordan det er å være masterstudent på BI? Still dine spørsmål til våre masterstudenter! (for studenter som studerer i Trondheim)

Tirsdag
16
Februar
  • Starter:16:00, 16. februar 2021
  • Slutter:17:00, 16. februar 2021
  • Sted:Zoom
Meld deg på

Tirsdag 16. februar kl 16:00 vil vi avholde et digitalt møte i Zoom for å kunne gi deg svar på nettopp dette! Til stede vil det være studenter som tok sin bachelorgrad på BI Trondheim og NTNU, som nå tar en master ved BI, i Oslo og Bergen. De vil dele sine erfaringer og svare på spørsmål alt fra hvordan det er å studere på masternivå til hvordan det er å studere i andre byer enn Trondheim.

Møtet er satt opp spesielt for dere som studerer i Trondheim og som ønsker å bli kjent med BI sine masterstudier i Oslo og Bergen. Det vil vare cirka en time.

Ønsker du å delta?

Meld deg på her!

Du vil kunne stille spørsmål underveis i løpet av møtet, men ønsker du å sende inn spørsmål allerede nå, gjør det her: https://docs.google.com/forms/d/1hlX-gSpyUNYCu8kfAfeH7kWtbO65NbhS9XVFazseBQI/edit

Vi vil da ta opp dine spørsmål i møtet.

Benytt denne muligheten til å høre våre studenter sine historier og hvordan det har vært å fortsette videre studier i Oslo og Bergen.