-
Kalender

Lederens verktøykasse: Hvordan samhandle på tvers av ulikheter?

Webinar

Fredag
29
Januar
  • Starter:09:00, 29. januar 2021
  • Slutter:09:45, 29. januar 2021
  • Sted:Zoom
  • Kontakt:Outreach (externalrelations@bi.no)
Meld deg på

Tverrfaglig samhandling oppleves ofte mer tverr og faglig, enn samhandlende. Hvordan kan vi styrke samarbeidskvaliteten mellom fagfolk med ulike perspektiver, for å skape felles løsninger av tverrfaglige utfordringer?

God samhandling leder til gode resultater, men det leder også til menneskelig velvære. I tillegg styrker det vår kapasitet til å kunne lære, skape og inngå i produktive fellesskap, på tvers av fagfelt.

Som art er vi høyst samhandlende, allikevel opplever mange av oss utfordringer når vi skal samarbeide - på jobben med kollegaer, i ekteskapet og i andre menneskemøter. Hvorfor er det slik og hvordan kan vi håndtere disse utfordringene og få til god samhandling i praksis? Denne utgaven av lederens verktøykasse utforsker disse temaene basert på doktorgradsarbeidet til Daniel Massie: Relasjonell kapasitet for samhandling omkring komplekse utfordringer.

 

Program

Kl. 08:30 - 09:00 Kaffekos for deltakerne i sine respektive hjemmekontorer

Kl. 09:00 - 09:30 Hvordan samhandle på tvers av ulikheter?

Kl. 09.30 - 09:45 Spørsmål og svar

 

Meld deg på

 

TIL INFO

For at alle skal få muligheten til å få med seg denne utgaven av Lederens verktøykasse, vil den i tillegg til Zoom både streames direkte til BI sin Facebook-side (09:00 – 09:45), samt legges ut på BI sin YouTube-kanal kort tid etter at webinaret er gjennomført.

- Presentasjon

 

Daniel MassieDaniel Massie

Massie er i ferd med å ferdigstille sin doktorgrad på BI i strategisk ledelse om koordinering og samhandling med data hentet fra helsesektoren og byggenæringen. Han er et samhandlende vesen som har arbeidet med strategi, ledelse og samhandling de siste femten årene, blant annet i forsvaret, organisasjonsliv, politikk og utviklingsarbeid. Han har 12 års erfaring med styrearbeid fra offentlig, frivillig og privat sektor. Massie er lidenskapelig opptatt av samhandlende menneskemøter, både for deres egenverdi og for resultatene som god samhandling skaper.