-

Rektors råd til nye studenter

8. april 2016

Hva er viktig for deg når du skal velge utdanning, spør rektor Inge Jan Henjesand kommende studenter.

Er det vissheten om at drømmejobben er innen rekkevidde når du er ferdig?

Ingen kan garantere det.

Ingen kan spå hvordan fremtidens arbeidsmarked vil se ut når du er ferdig med din utdanning.

Det vi sier er at kommer du til BI, kommer du til en handelshøyskole med høye ambisjoner.

Det finnes over femten tusen handelshøyskoler i verden. Bare 70 av dem har de tre mest prestisjefylte internasjonale akkrediteringene som skal til for å kalle seg en triple crown-skole. BI er en av dem.

Vi som handelshøyskole har høye ambisjoner på dine vegne. Du kan dra på utveksling til internasjonale anerkjente handelshøyskoler. Du kan velge internship i spennende bedrifter. Du får en utdannelse som er relevant for fremtidens arbeids- og næringsliv.

BI-studenter har høye ambisjoner. De engasjerer seg, bidrar og setter spor etter seg. Åtte av ti er ute i relevant jobb mindre enn seks måneder etter endt studie. Én av fire toppledere i Norge har utdannelse fra BI.

En utdanning har du med deg hele livet, det er den viktigste investeringen du kan gjøre. Et vitnemål fra BI er et kvalitetsbevis og et verdipapir som gir deg muligheter i arbeidsmarkedet, både internasjonalt og nasjonalt.

Dette betyr at drømmejobben kanskje kan bli din likevel. Grip sjansen, ta et steg ut av komfortsonen, dyrk ditt talent. Vi skal hjelpe deg på veien, det er vårt løfte til deg.

Hilsen rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand


;
Du kan også se alle nyheter her.