-

Marius Eriksen blir ny divisjonsdirektør for BIs heltidsstudier

1. juli 2016

Eriksen (51) kommer fra stillingen som direktør for strategisk økonomistyring ved Handelshøyskolen BI, og tiltrer stillingen som divisjonsdirektør i løpet av høsten 2016.

Marius Eriksen, ny divisjonsdirektør for BIs heltidsstudier

Marius Eriksen blir ny divisjonsdirektør for BIs heltidsstudier. (Foto: Inside)

Før Eriksen kom til BI i 2007, var han i tretten år ansatt som rådgiver og partner i Deloitte Consulting: I Deloitte var han i stor grad involvert i markeds og kundearbeid, også internasjonalt, i tillegg til ledelse av endrings- og utviklingsprosesser med spesialfokus på ledelsesendringer og utviklingsprosesser i et større antall private og offentlige virksomheter.

Rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand, forteller om en god og svært grundig prosess med mange kompetente søkere, både interne og eksterne. Henjesand er trygg på at prosessen har ledet fram til en god konklusjon.

- Jeg er glad for at Marius har takket ja til stillingen som divisjonsdirektør for heltidsstudier ved BI. Gjennom sin nåværende stilling som direktør for strategisk økonomistyring, har Marius opparbeidet, og vist svært god innsikt i BIs forretningsvirksomhet, og hva som skal til for å utvikle BIs heltidsstudier videre i årene som kommer. I tillegg er Marius en dynamisk og offensiv kraft som jeg er glad for å ha med i vårt videre arbeid for å nå våre nasjonale og internasjonale ambisjoner, sier Henjesand.

Marius Eriksen gleder seg til å ta fatt på nye og viktige arbeidsoppgaver.

- BI har gjennom strålende resultater opparbeidet seg en enestående posisjon innen økonomisk administrativ utdanning i Norge, og i økende grad internasjonalt. Jeg gleder meg til å samarbeide med svært kompetente kollegaer, både i heltidsdivisjonen og i resten av BI, og bidra til at BI utmerker seg i knallhard nasjonal og internasjonal konkurranse også i framtiden, sier nytilsatt divisjonsdirektør for BIs heltidsstudier, Marius Eriksen.

Eriksen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

;
Du kan også se alle nyheter her.