-

Hendelse under studentarrangement

21. august 2016

Informasjon vedrørende hendelse under studentarrangement.

Mandag 22. august, kl. 12:10

Pressevakten ved Oslo Universitetssykehus (Ullevål) gir i dag, mandag 22. august kl.12.06 følgende informasjon:

Kvinne, 21 år, skadet i hendelse ved Sentrum Scene, i går kveld, er innlagt ved Oslo universitetssykehus (Ullevål) og behandles for lettere skader.

– Selv om dette er noe som ikke skulle kunne skje, er vi tross alt lettet over at skadeomfanget ikke var mer alvorlig. Vi vil fortsette arbeidet med å ta vare på våre studenter og foreldre i denne situasjonen, sier Yngve Kveine, kommunikasjonsdirektør ved Handelshøyskolen BI.

BI har fra kl.12.00 i dag fortsatt et lokale tilgjengelig (Kroa) som vil være et samlingspunkt hvor studenter kan møtes og være sammen.

Kontaktpersoner for studenter og foresatte:

Trude Skjønhaug Larsen, tlf: 46410183, Trude Tanum, tlf: 46410208.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Søndag 21. august, kl. 19:43

Oppdatert informasjon vedrørende hendelse ved Sentrum Scene søndag 21.august:

I forbindelse med et studentarrangement ved sentrum Scene i Oslo, i regi av innrykksukene ved Handelshøyskolen BI, bekrefter Oslo politidistrikt følgende: totalt er 15 personer skadde. 14 personer er sendt til legevakten og 1 person er kjørt til Oslo Universitetssykehus, Ullevål.

Totalt var ca. 1650 personer tilstede på studentarrangementet ved Sentrum Scene.

Det er nedsatt et kriseteam på Oslo Legevakt med helsepersonell og sosionomer som ivaretar studentene og foreldre på best mulig måte.

Studenter eller foreldre kan kontakte Oslo legevakt direkte på tlf: 23487090 (døgnbemannet telefon for psykososiale tjenester).

BI har tilrettelagt for at studenter, foreldre og familie kan samles i BIs lokaler i Nydalen utover kvelden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Søndag 21. august, kl. 18:48

Vi har fått beskjed om en hendelse under et studentarrangement på Sentrum Scene i Oslo i ettermiddag. Politi, ambulanser og brannvesen er på stedet. Vi avventer nærmere informasjon fra politiet.

Vårt fremste fokus nå er å ta vare på og følge opp våre studenter og få oversikt over de faktiske forhold. Utover dette henviser vi til politiet.

Mediekontakter ved BI:

Kommunikasjonsdirektør Yngve Kveine, tlf: 46410640 og kommunikasjonssjef Ole Petter Syrrist-Leite, tlf: 46410610.

Kontaktaktpersoner for studenter og foreldre:

Vibeke Aarflot, tlf: 46410101 og Trude Skjønhaug Larsen, tlf: 46410183.

Vi tilrettelegger for at studenter og foreldre vil kunne møtes ved Handelshøyskolen BI sine lokaler i Nydalen. 

;
Du kan også se alle nyheter her.