-

Best på Bachelor

19. september 2016

7. og 8. september mottok over 400 ferdigutdannede studenter sitt vitnemål under bachelor-gradueringen ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Under seremonien ble årets beste bachelorstudenter kåret, til stor glede for vinnerne.

Flere hundre Bachelor of Science-studenter var samlet på Handelshøyskolen BI onsdag og torsdag 7. og 8. september for å markere avsluttet grad våren 2016. Med familie og venner som tilskuere fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av rektor, Inge Jan Henjesand.

I tillegg til diplom mottok de beste studentene et stipend på 15 000 kroner, samt et maleri, som et bevis på sine fremragende resultater fra bachelorutdanningen. Gavene var gitt av stiftelsen Den Norske Handelsstands understøttelsesforening, EY, Norges Eiendomsmeglerforbund og Oslo Handelsstandsforening.

– Jeg ønsker å gratulere studentene med utmerkelsen som de beste studentene på Bachelor of Science-kullet for 2016 ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Studentene har gjennom strålende resultater vist hva man kan få til med hard jobbing og en dedikert holdning til studiene, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand.

De beste bachelor-studentene 2013-2016

Bachelor i Økonomi og ledelse (siv.øk):
Martin Thiis-Evensen

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Utmerkelsen er en bekreftelse på det harde arbeidet jeg la ned i studiene gjennom mine tre år på BI. Det er derfor god motivasjon for videre arbeid, både innen skole og jobb. Utmerkelsen viser at hardt arbeid lønner seg, og at dersom man legger ned nok innsats vil man bli belønnet. Utmerkelsen betyr mye, og jeg er stolt over hva jeg har oppnådd..


Hva er planen videre?

- Jeg har startet på en mastergrad i finans i Bergen. Planen videre er å ta med meg motivasjonen fra utmerkelsen og gi full gass på masterstudier, slik jeg kan lande en god jobb etter endt studier.

Thiis-Evensen ble også kåret til beste student ved samtlige studieretninger.

 

Bachelor i Regnskap og Revisjon:
Anisa Batool Raza

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Denne utmerkelsen vil helt klart skille meg ut i mengden. Likevel er det viktigste den kunnskapen man sitter igjen med, og ikke nødvendigvis karakteren man har oppnådd. De tre årene har krevd mye hardt arbeid, perioder med minimal søvn og en god porsjon selvdisiplin. Men det er så verdt det når resultatene kommer. Jeg er vanvittig stolt og takknemlig.


Hva er planen videre?

- Jeg har startet på en mastergrad innen regnskap og revisjon ved BI. Jeg har lyst å engasjere meg i litt ved siden av jobb og studier, kanskje forelese på deltid og hjelpe studenter med studiemestring og nettverksbygging. Etter masterstudiet er planen å jobbe som revisor i et av de fire største revisjonsselskapene på verdensbasis.

 

Bachelor i Eiendomsmegling:
Ingvild Meyer Sørflaten

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Utmerkelsen setter jeg naturligvis stor pris på, og jeg tror jeg kan få god nytte av den i fremtiden. All lesingen blir plutselig verdt det, det er få studenter som opplever dette og det er veldig gøy å skille seg ut i mengden på denne måten. Innsats, selvdisiplin og hardt arbeid lønner seg.


Hva er planen videre?
- Planen videre er å lykkes og trives i jobben. Jeg skal bli en dyktig eiendomsmegler og fortsette å jobbe for Krogsveen, som jeg har gjort i to år allerede. Målet er ikke å selge mest, men å selge mye med fornøyde kunder og kunne ha et liv utenom jobben også.

 

Bachelor i Økonomi og Entreprenørskap:
Tuva Ramsøe Bredesen

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Å motta denne utmerkelsen her var veldig stas, og ikke minst motiverende for videre studier! Det er hyggelig at alt det harde arbeidet blir lagt merke til og satt pris på av skolen på denne måten.


Hva er planen videre?
- Det kommende året skal jeg ha studiefri og opparbeide meg litt relevant erfaring, før jeg starter på en mastergrad neste høst.

 

Bachelor i Forretningsjus:
Ingve Rasmussen

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Denne utmerkelsen betyr at det forhåpentligvis åpner seg gode muligheter for en interessant og morsom jobb etter endt studie. På et mer personlig plan betyr det mye å få anerkjennelse for hardt arbeid. Dette betyr at motivasjonen for å jobbe hardt gjennom videre studier og i arbeidslivet er meget høy.


Hva er planen videre?
- Jeg er i gang med en mastergrad i økonomi og administrasjon i Bergen, og har store ambisjoner for studiene fremover.

 

Bachelor i Økonomi og Administrasjon:
Einar Lie Indergaard

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Jeg tok sjansen på å ta de to siste årene av bachelorgraden på kun ett år. Da smaker det ekstra godt når det lykkes.


Hva er planen videre?
- Planen videre blir å gjenta suksessen fra bacheloren når mastergradueringen står for tur. Jeg har startet på en Master of Science i Business med spesialisering innen finans, og skal jobbe deltid i Nordic Securities ved siden av studiene.

 

Bachelor i Kultur og ledelse: 
Ane Wadd-Oseth

 Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Jeg er veldig glad for at alt det harde arbeidet jeg har lagt ned de siste årene resulterte i utmerkelsen beste student på Kultur og ledelse. Jeg har lagt inn mye tid, energi og glede i arbeidet mitt og derfor var det veldig gøy at innsatsen førte til ekstra avkastning.


Hva er planen videre?
- Nå jobber jeg som prosjektkoordinator i Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse, i tillegg til en stilling i Scanarts Management AS. Ved siden av jobb engasjerer jeg meg også som styreleder i Oslo-Filharmoniens Venner,og varastyremedlem i Oslo-Filharmonien.

 

Bachelor in PR og Markedskommunikasjon:
Mari Hoel

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Det er veldig stort for meg å få denne utmerkelsen fra BI. Det kom overraskende på, men det er selvfølgelig gøy å få en slik tilbakemelding for arbeidet jeg har gjort. Gode resultater kommer ikke bare av å lese mye, men minst like viktig er det å ha gode studievenner og finne et fagfelt man virkelig interesserer seg for. Utmerkelsen setter et punktum for tre fine år på BI, og er en god motivasjonsboost for videre studier.


Hva er planen videre?
- Jeg har startet på en mastergrad innen PR og markedskommunikasjon ved Copenhagen Business School. Etter studier håper jeg på å få en spennende jobb innenfor kommunikasjon her hjemme i Norge.

 

Bachelor i Internasjonal Markedsføring:
Kristine Heggem Brokstad

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Det er utrolig hyggelig å bli anerkjent for det arbeidet jeg har lagt ned gjennom disse tre årene som student ved Handelshøyskolen BI. Det har vært en svært fin og lærerik tid. Jeg vil bruke utmerkelsen som motivasjon til videre studier.


Hva er planen videre?
- For øyeblikket tar jeg et årsstudium i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo og jobber deltid i Tesla Motors. Jeg ønsker å studere internasjonal business og kombinere det med internasjonal politikk og internasjonale relasjoner, eller internasjonal politisk økonomi. Jeg planlegger å starte på en mastergrad høsten 2017.

 

Bachelor i Markedsføring:
Terje Flaten

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Etter mye hardt arbeid er det alltid bra med en bekreftelse på at man har lyktes, og gjort noe riktig.


Hva er planen videre?
- Jeg har startet på en mastergrad innenfor markedsføring på BI. Jeg synes det er gøy å jobbe med sterke merkevarer, så jeg kommer nok til å søke meg til firmaer som er store og kjente i Norge, eller internasjonalt.

 

Bachelor i Finans:
Andreas Gudmundset

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
- Veldig hyggelig å få anerkjennelse for arbeidet man har lagt ned. Jeg har hatt tre flotte år på BI med godt klassemiljø, bra forelesere og topp lesefasiliteter. Konkurransen i klassen har vært stor, noe som gjør utmerkelsen ekstra spesiell.


Hva er planen videre?
- Jeg er godt i gang med master i Advanced Economics and Finance ved CBS i København. Her skal jeg fortsette å tilegne meg ny kunnskap og erfaring, noe som forhåpentligvis øker sjansene for en spennende jobb i fremtiden.

 

Bachelor in Business Administration:
Deeksha Kanyal

What does this award mean to you?
- It gives me an immense sense of achivement to have my efforts and handwork being appreciated.


What is your plan for the future?
- I will continue studying masters at BI Oslo. I plan to put in the same amount of dedication and diligence in my future endeavours.

 

Bachelor i Retail Management:
Lars-Jørgen Dale

;
Du kan også se alle nyheter her.