-

Norsk-Ukrainsk Business Forum 2016

14. oktober 2016

Tirsdag 18. oktober gjester statsminister Erna Solberg og Ukrainas president Petro Porosjenko Handelshøyskolen BI, for å delta på et arrangement i regi Norsk-Ukrainsk handelskammer.

Norsk-Ukrainsk Business Forum arrangeres i forbindelse med den ukrainske presidentens offisielle norgesbesøk. Formålet med besøket er å befeste og videreutvikle det bilaterale forholdet mellom Ukraina og Norge med vekt på politiske samtaler, næringslivssamarbeid og norsk støtte til Ukrainas reformarbeid. 

Sentrale tema for konferansen er den økonomiske og politiske situasjonen i Ukraina, og utviklingen i handelssamarbeidet mellom landene.

På programmet står blant annet sjefredaktør for avisen Kyiv Post, Brian Bonner, førsteamanuensis ved BI, Caroline Dale Ditlev-Simonsen, visepresident i EVRY, Laxmi Akkaraju, seniorforsker ved NUPI, Roman Vakulchuk. Statsminister Erna Solberg og Ukrainas president Petro Poroshenko, vil være en del av programmet mellom kl. 15.00-16.00.

Les mer om arrangementet og programmet her.

Dato: 18. oktober 2016
Tid: 09:00-16:00
Sted: Handelshøyskolen BI, Nydalsveien 37
Påmelding fra media: Mailinn Ingebretsen, tlf: 46 41 05 99, e-post: mailinn.ingebretsen@bi.noE-posten må inneholde informasjon om navn, medium, mobiltelefon, e-postadresse og hvilke deler man ønsker å dekke.

;
Du kan også se alle nyheter her.